Simona Halep recunoaşte că la Montreal s-a gândit să abandoneze: «Am crezut că mă voi retrage»

Ultima actualizare:

    Simona Halep, cu trofeul cucerit la MontrealFOTO: EPA
Simona Halep, cu trofeul cucerit la MontrealFOTO: EPA

Campioana de la Rogers Cup, Simona Halep, a acordat un interviu celor de la WTA, în care a vorbit despre ce a simţit în ultima săptămână, încheiată cu victoria de la Montreal.

Ea a recunoscut că a fost pe punctul de a se retrage după primul meci disputat la Rogers Cup, la Montreal, deoarece resimţea oboseala. „De aceea şi contează foarte mult trofeul de la Montreal. Pentru că după ce am jucat trei ore şi jumătate cu Pavliuchenkova am vorbit cu Darren şi i-am spus că nu mai pot. Nu mai pot intra pe teren”, a declarat Simona. Tot ea a explicat cum s-a răzgândit: „Am crezut că mă voi retrage. Mă resimţeam puternic şi a trebuit să mai stau câteva ore acolo, aşa că a fost şi mai rău. Am dormit puţin şi după ce m-am trezit mi-am spus: «OK, voi încerca». Şi am văzut pe teren că şi Venus avea ceva probleme. Mi-am spus, «OK, acum este momentul» şi în ziua următoare eram cu adevărat în regulă pentru a continua”, a adăugat liderul mondial WTA.

Cu trecerea timpului, Simona Halep şi-a schimbat şi tactica referitoare la abordarea turneelor. „Atunci când am început colaborarea cu Darren, primul lucru pe care i l-am spus a fost că nu vreau să joc la multe turnee, să facem programul când mai scurt posibil. Nu prea îmi place să călătoresc şi nu îmi place să joc la toate turneele. Mă epuizează. Aşa că am ales să joc la mai puţine turnee şi cea mai bună cale este să dau totul la aceste turnee. Nu vreau să joc mai mult. Vreau doar să joc cât trebuie şi să fiu la nivel maxim la turneele la care particip”, a afirmat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net