Simona Halep revine în Top 5 WTA. Cu cine și de la ce oră va juca în optimi la Wuhan, miercuri

Ultima actualizare:

    Simona Halep e indrăgostită de WuhanFOTO: Guliver/ Gettyimages
Simona Halep e indrăgostită de WuhanFOTO: Guliver/ Gettyimages

Simona Halep a început cu dreptul ultima parte a sezonului. Ea s-a calificat în optimile de finală la Wuhan și și-a asigurat revenirea în Top 5 mondial.

Calificată direct în turul secund al turneului de la Wuhan, Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-3, 6-2, pe cehoaica Barbora Strykova. Favorita 4 a competiției chineze a avut nevoie de o oră şi 25 de minute pentru cea de-a şasea victorie consecutivă în faţa jucătoarei din Cehia.

”Mă simt extraordinar, pentru că am putut să câştig. Am jucat un pic mai bine ca anul trecut. Sunt fericită că am revenit aici şi că am putut să joc, să încerc să joc cel mai bun tenis. Ne ştim una pe cealaltă destul de bine, mă simt încrezătoare de fiecare dată când joc împotriva ei, e întotdeauna dificil, aşa că nu sunt relaxată când intru pe teren să joc cu ea. Este o jucătoare extraordinară. Eu încerc să dau totul pe teren la fiecare meci pe care-l joc şi să încerc să câştig”, a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Următoarea ei adversară va fi Elena Ribakina, din Kazahstan. Ocupanta locului 50 WTA, aceasta este campioana en-titre a turneului WTA de la București. Aceasta a învins-o cu scorul de 6-1, 6-7 (3), 6-2, pe tunisianca Ons Jabeur.

Indiferent de rezultatul meciului care va avea miercuri, de la ora 6.00 dimineața (în direct la Digi Sport 2), Simona Halep și-a asigurat revenirea în Top 5 mondial. Ea ocupa, la începutul săptămânii, poziția a șasea și tocmai a trecut în clasamentul live de Bianca Andreescu, care nu joacă în această săptămână. Dacă va cuceri titlul în China, Halep va reveni în Top 3 WTA.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net