Simona Halep s-a logodit în secret? Imaginea care trădează planurile ei cu iubitul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Simona Halep a terminat sezonul pe locul 4 în lume şi se pare că toate îi merg din plin. Inclusiv pe plan sentimental. Ea a apărut la un eveniment purtând un inel ce părea a fi de logodnă! Iar numele colecţiei din care face parte bijuteria este sugestiv: LOVE.

Aflată de trei zile la Bucureşti, în vacanţă, Simona Halep a făcut un consult ORL care a demonstrat că este pe deplin sănătoasă. Ochii tuturor celor prezenţi la eveniment au căzut pe superbele bijuterii pe care Simona le purta. Pentru că a fost pentru prima dată când Simona a apărut la astfel de evenimente (s-a anunţat şi parteneriatul ei cu reţeaua de spitale Regina Maria) purtând o brăţară şi un inel. Reporterii Click! au căutat şi au descoperit că cele două bijuterii fac parte din colecţia LOVE, creată de firma Cartier. În total, cele două costă, conform preţului de catalog, 7.370 de dolari. Cea mai scumpă este, evident, brăţara, care costă 6.300 de dolari. Având în vedere numele colecţiei din care fac parte bijuteriile – „love” înseamnă „dragoste” - , evident că gândul nu poate zbura decât la o posibilă logodnă secretă a Simonei, care, aşa cum mărturisea în urmă cu ceva timp bunica ei, trăieşte o poveste de dragoste cu Costa Sponte, fiul cunoscutului afacerist şi apropiat al Stelei, Teia Sponte. 

Presa a scris că ei doi ar fi şi petrecut câteva zile la munte înainte de Turneul Campioanelor şi, conform apropiaţilor, se vor căsători în viitorul apropiat. Totuşi, acest lucru nu va impieta asupra carierei Simonei, care a reafirmat faptul că, deşi iubeşte foarte mult copiii, nu are de gând să devină mamă până nu abandonează sportul de performanţă: „Am cariera în faţă. Bineînţeles că îmi doresc copii, va veni şi momentul acela, dar nu e cazul acum”, a declarat miercuri (2 noiembrie) Halep. Un alt semn al unei posibile logodne este dat de faptul că, tot în premieră, ea nu a mers direct la Constanţa, la casa părintească, aşa cum a făcut în alte dăţi, ci a mai rămas în Bucureşti câteva zile. „Încă nu am apucat să merg la Constanţa şi să-mi văd nepoţica, abia aştept să o fac”, a spus ea, apoi a mărturisit că în această vacanţă e posibil să plece câteva zile din ţară, ceea ce în trecut nu s-a mai întâmplat. Şi, cum vacanţele solitare nu sunt atrăgătoare, e de presupus că ea îl va avea alături pe alesul inimii. 


    Inelul şi brăţara din colecţia Cartier LOVE costă  7.370 de dolari
Inelul şi brăţara din colecţia Cartier LOVE costă 7.370 de dolari

Şi la Singapore a avut acelaşi inel

simeon stalpnicul png

Inelul a suscitat, evident, cele mai mari întrebări, pentru că a fost purtat pentru prima dată la un eveniment în ţară, Simona nefiind o mare amatoare de astfel de bijuterii. Ea l-a mai purtat o singură dată în public, în urmă cu aproape două săptămâni, la Singapore, la stabilirea grupelor Turneului Campioanelor, atunci când a primit şi trofeul Diamond Aces. 

Are acum 6 sponsori

simeon stalpnicul png

Simona Halep a apărut miercuri pentru prima dată în calitate de membră a unei campanii declanşate de Reţeaua Privată de Sănătate Regina Maria. „Şi familia mea vine tot aici, pentru că în acest loc performanţa e foarte sus”, a declarat Simona. Acesta e al şaselea sponsor important care se alătură jucătoarei noastre, după Adidas, Hublot, Dedeman, Vodafone şi Dorna.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net