Simona Halep și Toni Iuruc au spus cel mai important "Da" din viața lor, iar de miercuri, 15 septembrie, iubirea lor are și acte. Fostul număr 1 mondial și omul de afaceri s-au cununat civil la Constanța, pe malul mării.


Primarul Constanţei, Vergil Chiţac, a fost cel care a oficiat căsătoria Simonei Halep cu iubitul ei, Toni Iuruc. Martor a fost Toni Mihale, cel mai bun prieten al mirelui.   

Cununia civilă a fost oficiată în jurul orei 16.00. De la ora 14.00 au început să ajungă invitații la Hotelul Lotus, deținut de marea sportivă. Toni a ieșit să-l întâmpine personal pe Ilie Năstase și pe soția acestuia, Ioana. De altfel, Ilie Năstase este și cel care a dat-o de gol pe Simona, în timp ce aceasta se afla la New York.

Deşi Simona Halep şi-a dorit ca acest moment să nu fie unul public, cel care a dezvăluit data căsătoriei a fost Ilie Năstase. Campioana a confirmat în urmă cu o săptămână: „Da, ne vom căsători, săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoţii. Sunt emoţii diferite. E partea personală, tenisul rămâne tenis, dar aici e mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă.”  

Simona şi Toni s-au logodit la începutul lunii iunie, petrecerea fiind organizată la vila tenismenei de la Izvorani. Pe 11 iunie, Simona Halep a confirmat că s-a logodit cu Toni Iuruc, partenerul ei de viaţă din ultimii doi ani. 

 • Bodyguarzii Simonei Halep, în fața complexului de locuințe care aparține sportivei
  foto: Blitz / Click.ro
 • Mirele Toni Iuruc, de vorbă cu Ioana şi Ilie Năstase
  foto: Blitz / Click.ro
 • Bogdan Enoiu
  foto: Blitz / Click.ro
 • Cumnata Simonei Halep
  foto: Blitz / Click.ro
 • foto: Blitz / Click.ro
 • foto: Blitz / Click.ro
 • foto: Blitz / Click.ro
 • foto: Blitz / Click.ro
1/8

Citește și:

Simona Halep se mărită! Toate detaliile despre cununia de la Constanța. Inclusiv Klaus Iohannis e pe lista invitaților

Mesajul transmis de Simona Halep în ziua în care se căsătoreşte cu Toni Iuruc

Fostul primar al orașului Bușteni, despre Toni Iuruc: «Îl cunosc pe soţul Simonei şi sunt sigur că se va linişti»

 
 
Loading...