Simona Halep are hernie de disc. Cât este de grav

Ultima actualizare:

    Simona HalepFoto: EPA
Simona HalepFoto: EPA

Revenită în țară luni seară, Simona Halep a fost astăzi la medic, unde a efectuat un RMN. Verdictul este destul de grav.

Așa cum a spus la sosirea în țară, Simona Halep a mers marți la un control medical. RMN-ul efectuat a relevat că e este vorba de o accidentare serioasă. Are hernie de disc

”Am efectuat azi un RMN și diagnosticul medicilor a fost că am hernie de disc. Voi discuta cu medicii în curând pentru a vedea ce e de făcut, dar sper să revin curând pe teren”, a scris pe Twitter Simona Halep.

Simona Halep are hernie de disc. Când au apucat-o durerile

Simona Halep, locul 1 WTA, a declarat, luni seară, la revenirea la Bucureşti, că s-a confruntat cu dureri mari la spate la turneele din China, subliniind că marţi va face un RMN.

Halep, locul 1 mondial, a abandonat, duminică, în meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open, sportiva română retrăgându-se după primul set, din cauza problemelor fizice. Halep a abandonat după primul set, câştigat de sportiva tunisiană, scor 6-1.

În urmă cu o săptămână, Simona Halep a fost învinsă, cu scorul de 6-0, 7-5, de Dominika Cibulkova (Slovacia), locul 31 WTA, în turul al doilea al Wuhan Open, fază în care românca a fost acceptată direct. Simona Halep a acuzat dureri la spate şi la coapsa stângă, solicitând de mai multe ori ajutor medical. În ciuda acestor probleme, ea a ţinut să ducă întâlnirea până la capăt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net