Simona Halep şi celelalte românce şi-au aflat adversarele la Miami

Ultima actualizare:

    Simona HalepFOTO: Twitter
Simona HalepFOTO: Twitter

Nici nu s-a încheiat bine turneul de la Indian Wells, că deja avem tabloul pentru turneul WTA de la Miami. Acolo unde avem patru jucătoare direct acceptate, dar şi pe a cincea cu mari şanse de a ajunge lângă ele.

Principala favorită a turneului de la Miami, Simona Halep, va juca direct în turul secund la Miami. În acea fază o va întâlni pe învingătoarea dintre Veronica Cepede Royg din Paraguay, locul 78 WTA şi o jucătoare din calificări.

În turul al treilea, Halep ar putea juca împotriva polonezei Agnieszka Radwansla, locul 32 WTA şi cap de sere numărul 30, în manşa a treia. În optimi, dacă se respectă calculele hârtiei, românca o va ântâlni pe Madison Keys, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14. În sferturi i-ar ieşi în cale Karolina Pliskova, cap de serie numărul 5, iar în semifinale Halep ar avea de “ales” între Garbine Muguruza, Caroline Garcia sau Angelique Kerber.

Sorana Cîrstea a fost desemnată cap de serie numărul 32 şi e calificată direct în turul secund. Ea va juca acolo contra învingătoarei meciului dintre o jucătoare din calificări şi taiwaneza Su-Wei Hsieh.

Irina Begu va juca în primul tur contra unei jucătoare venite din calificări.

Mihaela Buzărnescu va juca pentru prima dată la Miami contra belgiencei Kirsten Flipkens.

În calificări o avem pe Monica Niculescu, care e cap de serie numărul 1 şi care va debuta contra germanei Antonia Lottner, locul 150 WTA.

Revenind puţin la tabloul principal, trebuie spus că Serena Williams va oferi meciul primului tur, urmând să joace contra campioanei de la Indian Wells, Naomi Osaka. Iar în turul secund, Serena – chiar nu cred că Osaka poate să-şi revină atât de repede din euforia de după la Indian Wells – americanca ar avea un duel cu Elina Svitolina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net