Simona Halep și-a făcut cadou de ziua ei un nou antrenor

Ultima actualizare:

    Simona HalepFOTO: EPA
Simona HalepFOTO: EPA

Simona Halep se antrenează la București pentru ultimele trei turnee ale anului. Ea și-a mărit echipa de antrenori cu Adrian Marcu și a făcut acest anunț luni, chiar în ziua în care a împlinit 30 de ani.

În urmă cu o săptămână, Simona Halep a anunțat, spre surprinderea tuturor, că s-a despărțit de antrenorul australian Darren Cahill, cu care a colaborat șase ani. Părea că vrea să meargă doar cu Daniel Dobre la ultimele turnee din acest sezon, dar ieri a venit un nou anunț surpriză: ea va fi însoțită peste Ocean, la Indian Wells, de Adrian Marcu, cel de care s-a despărțit deloc elegant la finalul sezonului 2013. Atunci, după revenirea acasă de la Sofia, unde cucerise al șaselea titlu al sezonului, la Mini-Turneul Campioanelor, cum era denumit atunci, ea l-a anunțat pe tehnicianul care deja se gândea la startul pregătirii pentru următorul sezon, că drumurile lor se despart… Din fericire, maturitatea antrenorului a făcut ca între cei doi să nu existe resentimente, astfel că acum pot relua colaborarea. ”Domnul Dobre este în echipă şi a venit şi domnul Marcu. Avem o echipă completă. Plec la aceste turnee cu domnul Marcu. Întotdeauna am avut afinitate cu dumnealui. În 2013, am avut rezultate foarte bune. Singur nu poţi la acest nivel, e presiune. Sunt emoţii înainte de meciuri. Trebuie să fie o persoană care are încredere în tine şi trebuie să am şi eu încredere în ea, să îmi ofere linişte”, a spus Halep, conform AS.ro citată de gsp.ro. Sub conducerea lui Adrian Marcu, Halep a cucerit trei titluri: New Haven, Moscova și Sofia.

În acest final de sezon, Halep va mai participa la trei turnee, care sunt ”legate” unul de celălalt: Indian Wells, Moscova și Transylvania Open, de la Cluj-Napoca. Din păcate, chiar de ziua ei, ieri, a primit o veste proastă de la WTA: a mai coborât un loc în clasamentul mondial, unde ocupă acum poziția a 15-a.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net