Simona Halep a avut marți seară o petrecere cu prezență obligatorie pentru principala favorită: players party din Dubai. Un loc unde tenismenele au uitat de rivalitate și s-au bucurat de surprizele oferite de gazde.


Îmbrăcată într-o rochiță de seară neagră cu pieptul transparent, Simona a stat la petrecere în jur de două ore, timp în care a discutat cu alte jucătoare, dar a acordat și câteva interviuri sau s-a distrat asistând la momentele de virtuozitate ale artiștilor locali. Chiar dacă în fotografii apare singură, jucătoarea noastră e foarte posibil să fi fost însoțită la această petrecere de iubitul ei, omul de afaceri Toni Iuruc. Acesta se află alături de ea în Dubai, de fapt o însoțește în absolut toate deplasările de la începutul relației, indiferent că e vorba de turnee sau de cantonamente, cum a fost cel de la finalul anului trecut, făcut în același loc.

Simona Halep este una dintre cele mai iubite jucătoare de la Dubai, iar acest lucru nu se datorează doar titlului cucerit acolo la ediția din 2015, dar și faptului că a fost mereu prietenoasă cu localnicii.

simona_halep_players_party_lat.jpg

Simona Halep, la players party Dubai 2020
Simona Halep, la players party Dubai 2020
FOTO: Profimedia

Ocupantă a locului secund în clasamentul mondial, românca nu are nici o emoție cu privire la situația sa din ierarhia WTA, pentru că indiferent de rezultatele ei sau a celorlalte jucătoare, nimeni nu o poate depăși – Karolina Pliskova e deja în sferturi, dar nu poate urca de pe poziția a treia. De asemenea, nici ea nu poate trece de australianca Ashleigh Barty, care în această săptămână a ales să se odihnească, la adăpostul celor peste 2.500 de puncte care o despart de jucătoarea noastră.

simona_halep_players_party.jpg

Simona Halep la petrecerea jucătoarelor de la Dubai
Simona Halep la petrecerea jucătoarelor de la Dubai
FOTO: Profimedia
 
 
Loading...
Citeste tot despre: