Simona Halep țintește FedCup

Ultima actualizare:

    Simona Halep a declarat recent că România poate câștiga FedCupFoto: Sport Pictures
Simona Halep a declarat recent că România poate câștiga FedCupFoto: Sport Pictures

Campioana de la Roland Garros, Simona Halep recunoaște că meciul din Cehia e foarte greu chiar dacă va lipsi Petra Kvitova

Înaintea plecării la Ostrava, Simona Halep a declarat că ea și colegele sale sunt în formă și mai experimentate decât la precedenta confruntare cu deținătoarea FedCup.Fostul lider mondial a spus, în câteva rânduri, anul trecut, că pe viitor se va concentra pe obținerea unor performanțe și cu echipa României. Mai precis, că va încerca să câștige o medalie la Jocurile Olimpice și să joace pentru trofeu în Cupa Federației. Deloc surprinzător, așadar, că Simona privește meciul cu Cehia, din sferturile de finală ale ediției 2019 a FedCup, cu multă seriozitate. "Putem spune că este o şansă în plus faptul că Petra (n.r. – Kvitova) nu joacă, însă meciul este foarte greu... E cel mai greu meci. Am jucat acum doi ani împotriva lor şi am pierdut, din păcate! Echipa noastră a fost mereu puternică şi am avut şansă mare de a câştiga orice meci pe care-l jucăm, dar poate a contat experienţa atunci (n.r. - în 2017). Acum, suntem mai mature şi cred că avem o şansă în plus. O să mergem cu mintea deschisă şi cu încredere. Toate suntem destul de în formă, zic eu. Eu m-am antrenat foarte bine în perioada aceasta şi sunt încrezătoare că pot să fac treabă bună, să-mi câştig meciurile”, a declarat campioana. 

A bătut palma cu belgianul

Simona Halep a confirmat, totodată, că a ajuns la o înțelegere pe termen lung cu Thierry Van Cleemput (50 de ani), cel care i-a antrenat, în trecut, pe David Goffin, Olivier Rochus și Steve Darcis. "Am început colaborarea şi o să lucrăm împreună. Sper să fie bine. Bineînţeles, este ceva nou. Modul de antrenament este un pic diferit. Personalitatea lui este diferită. Este o nouă încercare pentru mine şi vom vedea cum o să fac faţă", a declarat Halep. Meciul Cehia – România este programat în 9 şi 10 februarie, la Ostrava, în sferturile de finală ale Grupei Mondiale a FedCup. 

Buzărnescu le felicită pe Begu și Niculescu

A doua rachetă din echipa României după locul ocupat în ierarhia mondială, Mihaela Buzărnescu crede că absența Petrei Kvitova ne avantajează, însă subliniază că ”important este ce vom face noi. Suntem în formă.  Le felicit pe Irina Begu și pe Monica Niculescu. Ne bucurăm foarte mult pentru rezultat (n.r. – au câștigat Open-ul Thailandei la dublu) şi cu siguranţă vor veni foarte încrezătoare. Ele au jucat bine mereu împreună. Ăsta poate fi un plus pentru noi”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net