Campioana Simona Halep va fi prezentă mâine, de la ora 18.00, la Sports Festival Cluj 2019. Ea va participa la o demonstrație de tenis alături de Daniela Hantuchova, Marius Copil și Fabio Fognini


Organizat în acest week-end, la Cluj, ”Festivalul Sporturilor” 2019 include diverse evenimente în 40 de sporturi, concerte și întâlniri cu diverse personalități.
La demonstrația de tenis va asista și Darren Cahill. Fostul antrenor al Simonei a ajuns miercuri la București și a transmis un mesaj pe un ton glumeț: "Salut! Sunt Darren Cahill şi sunt în Bucureşti, la frumoasa bază Stejarii. Abia aştept să ajung la Cluj, la Sports Festival. Daniela Hantuchova, Fabio Fognini, Marius Copil şi mai era cineva, dar nu cred că este un jucător atât de cunoscut…", a spus Cahill, iar prin spatele său a sărit de fericire Simona Halep. 
Înaintea demonstrației, antrenorul de la antipozi va participa la Sports Talks, alături de Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Alexandru Dedu, șeful FR de Handbal, Loredana Dinu, campioană olimpică cu echipa de sabie la Rio 2016, și Ciprian Marica, fost internațional de fotbal.

Clujenii vor lua cu asalt BT Arena pentru a o vedea pe Simona Halep

De un interes foarte mare se bucură meciurile demonstrative de tenis pe care le vor disputa mâine, de la ora 18.00 (în direct la Digi Sport 1), în BT Arena, Simona Halep, Daniela Hantuchova, Marius Copil și Fabio Fognini. Organizatorii evenimentului anunțaseră joi că au vândut circa 8.000 de bilete și estimau că tichetele de acces se vor epuiza. ”Va fi un show pe cinste. Pot să zic că o să-i vedem în ipostaze mai puțin obișnuite. Ne vom distra”, a spus Patrick Ciorcilă, co-organizator Sports Festival.

 
 
Loading...