Simona Halep va disputa primul meci după 111 zile

Ultima actualizare:

    Simona Halep revineFOTO: EPA
Simona Halep revineFOTO: EPA

111 zile, adică 2.664 de ore sau 159.840 de minute. Atât a durat pauza forțată luată de Simona Halep. Azi, fanii tenisului pot vedea din nou la lucru liderul mondial WTA.

Primul meci al Simonei Halep din sezonul 2019 este programat în această dimineață, de la ora 6.00, ora României. Adversară îi va fi o jucătoare care are un început de an foarte bun: australianca Ashleigh Barty. Aceasta a învins-o în primul tur al turneului de la Sydney, cu scorul de 6-3, 6-3, pe letona Jelena Ostapenko și a obținut un bilet către a treia întâlnire din carieră cu Simona Halep. În primele două românca s-a impus, însă acum favorita specialiștilor nu este jucătoarea noastră. Iar acest lucru are o explicație simplă: nimeni nu știe la ce să se aștepte de la Halep, jucătoare care revine pe teren după trei luni și jumătate și care timp de 6 săptămâni din această pauză s-a tratat pentru hernie de disc. De altfel, nici Simona nu știe exact cum se va prezenta organismul ei în timpul partidei. Așa cum chiar ea a recunoscut, la antrenamente nu are nici un fel de dureri, dar meciurile oficiale înseamnă cu totul altceva. Mai mult, acest meci e primul din experimentul ”fără antrenor” pentru româncă, așa că rămâne de văzut și cum se va descurca fără sfaturile pe care înainte le primea la coaching.

Ultimul meci oficial al Simonei Halep a avut loc pe 30 septembrie 2018, în primul tur al turneului de la Beijing. Atunci, ea s-a retras în setul secund al meciului cu tunisianca Ons Jabeur, după ce aceasta câștigase primul set cu scorul de 6-1.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net