Simona Halep va fi antrenată de la distanță de Darren Cahill

Ultima actualizare:

    Darren Cahill a revenit in echipa Simonei HalepFOTO: Guliver/ Gettyimages
Darren Cahill a revenit in echipa Simonei HalepFOTO: Guliver/ Gettyimages

Tehnologia ”arde” distanțele, iar grație noilor sisteme antrenamentele pot fi făcute și de la mii de kilometri distanță. Așa se va întâmpla și în cazul Simonei Halep: Darren Cahill va conduce din Australia ședințele de pregătire făcute de ea în România.

Conform noilor reglementări ale MTS, tenismenii își pot relua pregătirea pe teren, iar Simona Halep a profitat de acest lucru. Conform lui Darren Cahill, fostul lider mondial și-a început deja pregătirea. ”La voi în România nu a fost permis accesul pe teren până de curând. Simona abia a început să joace. E important să facă asta. Deocamdată e o perioadă dificilă în găsirea motivației. Totuși, jucătorii au o oportunitate mare să își îmbunătățească anumite puncte slabe. Cei care nu profită de această ocazie, s-ar putea să nu se mai întâlnească pe viitor cu alta. Cred că Simona și Arti vor începe încet acest proces”, a declarat Darren Cahill într-un interviu pentru Digi Sport. El va putea fi implicat activ în ședințele de pregătire, grație unui sistem revoluționar. ”I-am trimis un sistem video pe care îl va instala în colțul terenului. Mă voi putea loga și îi voi urmări antrenamentele. Din păcate, deocamdată sistemul nu a ajuns la ea, însă odată ce se va întâmpla asta, voi fi cu ochii pe ea!”, a mai spus antrenorul australian.

Cel cu ajutorul căruia Simona a cucerit ambele titluri de Grand Slam ale carierei, Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019 (chiar dacă la acesta din urmă el a fost doar sfătuitor din umbră, nu antrenor) spune că acum e o perioadă dificilă pentru toți praticanții tenisului. Motivul este legat de lipsa obiectivelor în antrenament: ”Această perioadă e diferită pentru jucători. De fiecare dată știi cât va dura până la următorul turneu. Acum nu e cazul. Te poți pregăti pentru 2-3 săptămâni să ajungi în forma maximă la un numit turneu. Să spunem la Open-ul Italiei, la Roma. Acum însă nu e cazul. În acest moment nu știm când va fi următorul turneu. Mulți jucători își caută motivația pentru a intra pe teren. Din punct de vedere mental e totul diferit și pentru noi. Nu suntem obișnuiți cu așa ceva”, a mai declarat Darren Cahill în interviul acordat pentru Digi Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net