Simona Halep va juca la Roma împotriva «sperietoarei» japoneze Naomi Osaka

Ultima actualizare:

    Simona HalepFOTO: Guliver/ GettyImage
Simona HalepFOTO: Guliver/ GettyImage

Simona Halep va avea un debut de turneu foarte dificil la Roma. Românca va juca în turul secund, acolo unde a fost direct acceptată, contra jucătoarei care i-a administrat cea mai drastică înfrângere din acest an: japoneza Naomi Osaka.

Învingătoare cu 6-0, 6-3 în faţa Victoriei Azarenka, în primul tur al competiţiei de la Roma, Osaka se va afla pentru a doua oară în această primăvară faţă în faţă cu Simona Halep. Prima dată întâlnirea lor nu a fost foarte plăcută pentru jucătoarea noastră, care a fost învinsă categoric de japoneză, scor 6-3, 6-0, în semifinalele de la Indian Wells. Clasată pe locul 21 în lume, Naomi Osaka a fost învinsă de alte trei ori de româncă, dar în tenis memoria recentă este cea care trage jucătorul în jos. Să sperăm că în meciul de miercuri jucătoarea noastră va demonstra că este acomodată cu suprafaţa şi că se simte, într-adevăr bine la Roma, acolo unde anul trecut a jucat finala. Tocmai pentru a fi în formă, Simona s-a antrenat ieri cu iberica Garbine Muguruza, cea cu care ar putea să se revadă în cadru oficial spre finalul săptămânii, în semifinale.

Chiar dacă ţinteşte un rezultat bun la Roma, obiectivul Simonei este, desigurm, titlul de la Roland Garros. De altfel, jucătoarea noastră nici nu ascunde acest lucru: „Normal că pentru mine Roland Garros e cel mai important turneu. Dau totul în fiecare săptămână. Aşa am făcut înainte de Melbourne, am fost şi am câştigat la Shenzhen ambele probe. Nu fac nimic special înaintea turneelor de Grand Slam. Am doar grijă să fiu sănătoasă. Dacă nimic rău nu se întâmplă, tot timpul cred că sunt pregătită. Muncesc în fiecare zi, joc în fiecare zi. Obiectivul din acest sezon este un titlu de Grand Slam”, a spus Simona Halep, într-o conferinţă de presă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net