Simona Halep, victorie fără emoții la Moscova

Ultima actualizare:

    Simona Halep a jucat primul meci în sală din 2021FOTO: EPA
Simona Halep a jucat primul meci în sală din 2021FOTO: EPA

Simona Halep s-a calificat fără emoții în turul secund al turneului de la Moscova. Ea a învins-o pe una dintre reprezentantele gazdelor, Anastasia Potapova.

În primul tur al turneului WTA 500 de la Moscova, Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-1, 6-4, pe rusoaica Anastasia Potapova, ocupanta locului 68 WTA. Desemnată a opta favorită, românca s-a impus după o oră și jumătate de joc. Fostul lider mondial a dominat meciul de la un capăt la celălalt și a trecut cu bine de primul ei meci disputat în sală. Chiar dacă a fost doar o partidă din turul întâi, Simona mai are un motiv de bucurie: cu cele 55 de puncte asigurate a urcat o poziție în clasamentul live, unde ocupă acum locul 18. Dacă va cuceri titlul, ea ar putea chiar să se apropie vertiginos de Top 10 mondial, căci va ajunge pe poziția a 13-a în lume.

Următoarea adversară a Simonei va fi tot o rusoaică: învingătoarea partidei dintre Veronika Kudermetova, locul 32 WTA, și Oksana Selehmeteva, locul 238 WTA, venită din calificări.

Tot ieri, Irina Bara, intrată pe tabloul principal din postura de lucky loser, a fost învinsă în primul tur, cu scorul de 6-0, 7-5 de cehoaica Tereza Martincova, ocupanta locul 51 mondial.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net