Simona Halep: ”Voi juca mereu cu toată inima pentru țara mea”

Ultima actualizare:

    Simona Halep a declarat recent că România poate câștiga FedCupFoto: Sport Pictures
Simona Halep a declarat recent că România poate câștiga FedCupFoto: Sport Pictures

Simona Halep a vorbit pentru site-ul Fed Cup despre ce înseamnă pentru ea participarea cu echipa României la această competiție.

Simona Halep, locul 3 WTA, aflată la Ostrava pentur întâlnirea cu Cehia, a declarat că va evolua întotdeauna cu toată inima pentru echipa de Cupa Federaţiei a României.

"Este a doua oară la rând când întâlnim Cehia în Grupa Mondială (n.r. - precedenta întâlnire a fost în 2016) şi o să fie foarte, foarte greu. Ele au atât de multă experienţă şi este întotdeauna dificil să dai piept cu campioanele, dar noi avem o echipă puternică. Sunt fericită că joc în această echipă, care nu are doar un lider - are egalitate - şi sper să-mi pot câştiga meciurile mele, să ajut echipa şi să contribui la victorie. Este frumos să fiu într-o echipă, nu jucăm de multe ori într-o echipă. Este un spirit bun şi voi încerca să dau tot ce am mai bun. Avem o foarte frumoasă atmosferă şi mă bucur foarte mult de fiecare dată când joc pentru România. Voi juca întotdeauna cu toată inima pentru ţara mea", a declarat ea, potrivit site-ului oficial al FedCup.

Întâlnirea Cehia – România este programată sâmbătă şi duminică la Ostrava, în sferturile de finală ale Grupei Mondiale a Cupei Federaţiei.

Cehia, deţinătoarea trofeului, a triumfat de şase ori în FedCup în ultimii opt ani, câştigând 13 din ultimele 14 întâlniri, de zece ori la rând pe teren propriu, unde este neînvinsă din 2009.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net