Sorana Cîrstea și Țiriac Jr., mesajul care confirmă relația. Ce a scris fiul lui Ion Țiriac înainte de Wimbledon

Ultima actualizare:

    Sorana Cîrstea are o relație de mai mulți ani cu fiul lui Ion Țiriacfoto: arhiva personală/Instagram
Sorana Cîrstea are o relație de mai mulți ani cu fiul lui Ion Țiriacfoto: arhiva personală/Instagram

Ion Alexandru Țiriac confirmă în sfârșit relația cu Sorana Cîrstea, despre care se tot vorbește de doi ani de zile. Fiul lui Ion Țiriac i-a transmis un mesaj de încurajare frumoasei jucătoare de tenis cu câteva zile înainte de debutul turneului de la Wimbledon.

După un sezon de zgură peste așteptări, cu al doilea titlu al carierei și o evoluție solidă la Roland Garros, Sorana Cîrstea a început ezitant turneele pe iarbă, așa că orice încurajare înainte de turneul de la Wimbledon e mai mult decât binevenită. Iar dacă această încurajare înseamnă și recunoașterea unei relații pe care a ținut-o ascunsă ani de zile, cu atât mai bine.

Țiriac Jr. a lăsat un mesaj emoționant pe pagina de Instagram a Soranei Cîrstea, aceasta fiind primul gest pe care fiul influentului om de afaceri îl face în direcția oficializării relației cu sportiva în vârstă de 31 de ani.

”Câștigătorii nu pierd niciodată, ci învață și perseverează… Indiferent ce se întâmplă, tu ești PUTERNICĂ, iar noi suntem mai mult decât mândri fie că soarele strălucește sau plouă”, a comentat Țiriac Jr. la o fotografie prin care Sorana anunța că a ajuns la Wimbledon.

Click! a anunțat în exclusivitate, în urmă cu doi ani, că fiul lui Ion Țiriac are o relație cu jucătoarea de tenis mai tânără cu 14 ani decât el. Cei doi nu au confirmat, dar nici nu au infirmat niciodată faptul că ar forma un cuplu.

Alexandru Țiriac și Sorana Cîrstea au avut grijă să nu dea nimic de bănuit până acum, chiar dacă apropiații lor știu de mult timp de această relație.

Alexandru Țiriac a divorțat la notar în 2017 de Ileana Lazariuc, după 10 ani de căsnicie. Cei doi au păstrat însă o relație foarte bună, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net