Surpriză imensă în turul al treilea al US Open: liderul mondial, australianca Ashleigh Barty, a fost eliminată de americanca Shelby Rogers.


Rogers, ocupanta locului 43, s-a impus cu scorul de 6-2, 1-6, 7-6, revenind de la 2-5 în setul decisiv. La final, ea a și glumit la interviul de pe teren: ”Azi dimineaţă, mă uitam la un videoclip al lui Vitas Gerulaitis, în care el spunea că nimeni nu îl bate de 17 ori la rând, după ce reușise să întrerupă seria de 16 eșecuri în fața lui Jimmy Connors. Ei bine, eu pot spune că ajung numai cinci”, a spus ea, făcând referire la cele cinci înfrângeri la rând suferite în fața australiencei.

Apoi, într-un interviu acordat ESPN, jucătoarea de 28 de ani, care nu are niciun trofeu se simplu până acum în palmares, a detaliat eșecurile suferite în faţa australiencei: “Ce mi-a făcut în acest sezon… M-a bătut de două ori acasă la ea în Australia, m-a dominat în propriul meu oraş, Charleston, şi m-a pus într-o situaţie foarte jenantă la Madrid, unde am luat doar trei game-uri”.

 
 
Loading...