Tecău, şeic în Dubai

Ultima actualizare:

    Tecău şi Rojer  au câştigat primul  lor trofeu în 2017
Tecău şi Rojer au câştigat primul lor trofeu în 2017

Horia Tecău a început cum nu se poate mai bine luna martie. Tenismenul român, alături de olandezul Jean-Julien Rojer, s-a impus la turneul de la Dubai, unul dotat cu premii de peste două milioane de dolari. Ei se află la primul turneu câştigat în acest an, cei doi mai având în palmares 12 succese în circuitul ATP.

Horia Tecău şi Jean-Julier Rojer au gânduri mari pentru această primăvară. Vine seria turneelor din America, iar rezultatul de la ultima competiţie la care perechea româno-olandeză a luat parte le dă speranţe. Horia şi Jean-Julien s-au impus la turneul din Dubai, după un meci maraton cu Rohan Bopanna-Marcin Matkowski. Favoriţi numărul patru la startul concursului, cei doi i-au învins pe Rohan şi Marcin cu scorul de 4-6, 6-3 şi 10-3 în decisiv. 

Pentru succesul din Emiratele Arabe Unite,  Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor primi câte 500 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 157.570 de dolari. Ei se află la primul turneu câştigat în acest an, cei doi mai având în palmares 12 succese în circuitul ATP. Victoria a fost una extrem de importantă pentru Tecău şi Rojer. Cei doi au făcut un salt impresionant în clasamentul pentru Turneul Campionilor. Cele 500 de puncte cucerite după victoria de la Dubai i-au dus pe cei doi la un total de 950 în acest sezon. Cu acestea, Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au urcat 9 locuri în clasamentul pentru Turneul Campionilor, unde ocupă acum poziţia a treia! Ei sunt devansaţi doar de Henri Kontinen/ John Peers (2180 puncte) şi fraţii Bryan (1.245).

Halep s-a distrat la un concert 

simeon stalpnicul png

Simona Halep şi-a început antrenamentele pentru Indian Wells cu un spectacol la Las Vegas. Ajunsă în America acum două zile, tenismena româncă a asistat sâmbătă la spectacolul trupei Human Nature, o formaţie australiană care a susţinut un show de cinci stele în Vegas. Ocupanta locului patru în clasamentul mondial e însoţită în SUA doar de fizioterapeutul Dragoş Ciauş, ea renunţând la colaborarea cu preparatorul Dragoş Luscan, care acum a trecut în echipa Irinei Begu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net