Tenis cu zâmbetul pe buze

Ultima actualizare:

    Simona Halep  este considerată  principala favorită  la cucerirea  trofeului de  la Roland GarrosFoto: Guliver /Getty Images
Simona Halep este considerată principala favorită la cucerirea trofeului de la Roland GarrosFoto: Guliver /Getty Images

Simona Halep a intrat cu zâmbetul pe buze în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros. Luni (5 iunie), jucătoarea noastră va avea un examen foarte greu, contra unei tenismene pe care nu a învins-o pe zgură niciodată, dar în faţa căreia are o armă nouă: puterea mentală.

”Am fost puţin îngrijorată după Roma, nu m-am antrenat patru zile, dar mental m-am recuperat bine, nu mai simt durerea, doar când am lovit cu reverul am simţit ceva. Cu Darren vorbim des după meci, vorbim mult, el a vorbit mai mult sâmbătă şi mi-a zis că am jucat bine”, a declarat Halep după victoria cu Kasatkina, din turul 3 (scor 6-0, 7-5).Românca spune că faţă de turneele de la începutul anului, acum are un autocontrol mai mare.„Mi-a fost ruşine de momentul acela de la Miami, mi-am spus că trebuie să schimb ceva la capitolul atitudine şi cred că am reuşit, de aceea joc cel mai bun tenis acum. În momentul acesta sunt pozitivă, în trecut eram negativistă, acum văd partea plină a paharului. Sunt în a doua săptămână la Roland Garros şi zâmbesc”, a mai spus Halep.Luni, în cursul după-amiezii, Simona Halep va juca împotriva unei mai vechi cunoştinţe, Carla Suarez Navarro.O jucătoare pe care întâlnit-o de 11 ori, pe care o conduce cu 6-5 la meciurile directe dar pe care, însă, nu a învins-o niciodată pe zgură. Ar fi momentul pentru o premieră, Simo!

Nadal a primit 3 torturi de ziua lui

Rafael Nadal, spaniolul care este un adevărat idol la Roland Garros, unde a cucerit de 9 ori titlul, a împlinit sâmbătă 31 de ani.Chiar dacă nu a avut meci, el a fost serbat în incinta complexului şi nu o dată, ci de trei ori.


    Nadal a primit tort  de la organizatori...
Nadal a primit tort de la organizatori...

Rafa a primit mai întâi un tort din partea organizatorilor, un cadou cu care deja s-a obişnuit, căci e o adevărată tradiţie să îşi facă ziua de naştere în complexul parizian.Apoi, a primit alte două torturi din partea unor echipe de televiziune acreditate la turneu.


    ... dar şi de la echipele  de televiziune
... dar şi de la echipele de televiziune

Evident, nu a gustat din nici unul dintre aceste torturi, căci sportivii de nivelul lui Rafa nu pot risca să mănânce ceea ce primesc din cauza rigorilor codului antidoping, dar cei din jurul lui pot depune mărturie că au fost foarte bune.


    ... dar şi de la echipele  de televiziune
... dar şi de la echipele de televiziune

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net