Top 3 cele mai stupide accidentări la tenis

Ultima actualizare:

    Locul 1 Roger Federer,  accidentare la  genunchi, în baie
Locul 1 Roger Federer, accidentare la genunchi, în baie

În lumea tenisului profesionist, totul este atât de bine calculat încât pare de domeniul fantasticului ca o accidentare să poată apărea în afara terenului. Iată însă că acest lucru se întâmplă, şi au păţit-o chiar nume mari. Click! vă prezintă top 3 accidentări stupide ale unor actuali sau foşti lideri mondiali

Roger Federer este cel mai nou venit în grupul accidentaţilor, dar ocupă de departe primul loc în această inedită ierarhie. El a suferit în luna ianuarie prima operaţie la genunchi din carieră, după ce s-a accidentat în... baie. „Mă duceam în baie să pregătesc cada pentru fete. Am făcut o mişcare foarte simplă, m-am întors şi am simţit un click în genunchi. M-am dus apoi la zoo şi în scurt timp mi s-a umflat piciorul”, a declarat Federer, care în această săptămână ar fi trebuit să dispute la Miami primul turneu de la operaţie. El însă s-a retras.

În luna aprilie 2011, a venit ca un şoc vestea accidentării belgiencei Kim Clijsters. Aceasta se afla în plină formă după revenirea în activitate, dar a fost nevoită să absenteze două luni, după ce a dansat la nunta vărului său, Tim. În timpul unui dans, ea şi-a suit glezna atât de tare încât verdictul a fost necruţător: două luni de pauză. A revenit la Roland Garros, dar după acest turneu şi încă vreo două, accidentarea i-a recidivat şi a stat „pe bară” până la finalul sezonului.În iulie 2010, toată lumea a fost şocată să audă că Serena Williams, lider mondial şi câştigătoare a turneului de la Wimbledon, a ajuns la spital cu tendonul tăiat! Ce se întâmplase de fapt e de domeniul fantasticului! Imediat după cucerirea celui de-al patrulea titlu la Wimbledon, Serena a plecat împreună cu echipa ei la restaurant, pentru a celebra victoria. Numai că nu la Londra, ci la Munchen! Cum atunci era Campioantul Mondial de fotbal, fanii au aruncat halbele pe jos de bucurie la un gol. Serena, fiind desculţă şi neatentă, a călcat într-un imens ciob, care i-a secţionat tendonul de la piciorul drept! Nu a mai jucat până în vara anului 2011.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net