Uraganul Halep

Ultima actualizare:

    Simona Halep a pierdut  un singur meci pe zgură  în acest an, la Stuttgart, în semifinale. Apoi,  a câştigat titlul la  Madrid şi a ajuns în  penultimul act la Roma  FOTO: Guliver/ Gettyimages
Simona Halep a pierdut un singur meci pe zgură în acest an, la Stuttgart, în semifinale. Apoi, a câştigat titlul la Madrid şi a ajuns în penultimul act la Roma FOTO: Guliver/ Gettyimages

Simona Halep este într-o formă de excepţie şi trece ca un uragan pe lângă adversarele sale de la Roma. Românca s-a calificat pentru a treia oară în semifinalele turneului italian.

În sferturile de finală ale turneului de la Roma, Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-2, 6-4 pe estonianca Anett Kontaveit. Cap de serie 6, Simona s-a impus fără să forţeze, după o oră şi 21 de minute. Totuşi, ea nu a fost mulţumită: „Am făcut un meci bun, dar pot spune că aş fi putut termina mai rapid al doilea set. Dar am ratat câteva scurte. Ea e foarte puternică. Dar ştiam că dacă îi opresc elanul, dacă lovesc un pic mai tare mingea, o voi disturba. Aşa că eu cred că am fost destul de puternică”, a declarat Halep la finalul partidei.

Ajunsă la a noua victorie consecutivă pe zgură, Simona spune că se simte mândră de ceea ce a realizat: „Sunt foarte mândră că am putut continua să câştig şi să joc la cel mai înalt nivel după ce am cucerit titlul la Madrid, pentru că nu e ceva uşor. Mă simt bine. Sunt fericită cu jocul meu şi mă simt fericită cu atitudinea mea”, a mai spus românca.

În semifinale, Simona Halep o va întâlni, azi, după ora 13.00, pe olandeza Kiki Bertens, favorită 15 şi locul 20 WTA, care a trecut cu 6-3, 6-3 de Daria Gavrilova, jucătoare venită din calificări şi poziţia 33 în lume. Halep şi-a asigurat 350 de puncte WTA şi un cec în valoare de 115.170 de euro.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net