Vești rele de la Rafael Nadal: cât va lipsi

Ultima actualizare:

    Rafael Nadal
Rafael Nadal

Rafael Nadal a făcut un anunț anticipat de mulți după prestația de la Abu Dhabi: s-a retras de la Brisbane înaintea meciului cu Jo Wilfried Tsonga.

Într-o conferință de presă organizată miercuri la Brisbane, Rafael Nadal a anunțat că nu va putea juca la ediția din acest an a turneului ATP deoarece este accidentat la coapsa stângă. El urma să evoluaeze joi contra francezului Jo Wilfreid Tsonga, în turul secund al competiției. Al doilea jucător al lumii, Nadal a avut BYE în primul tur. Locul lui pe tablou va fi luat de un lucky-loser, Daniel Taro.

Ultimul meci oficial jucat de Nadal a fost în luna septembrie. Spaniolul spune că speră că va reuși să se refacă până la Australian Open și că va rămâne în Brisbane toată săptămâna pentru a se pregăti.

În declarația pe care a dat-o, Nadal a spus că a efectuat un RMN și că medicii i-au descoperit o întindere la coapsă și că nu vrea să riște nimic. ”Medicii mi-au spus că este un risc mare să se agraveze accidentarea dacă voi juca aici. Mi-aș fi dorit să joc la Brisbane, dar nu este posibil să o fac dacă nu vreau să îmi pun în pericol patriciparea la Australian Open”, a declarat Rafael Nadal, deținător a 17 titluri de Grand Slam.

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net