Victor Hănescu laudă performanţele de la Dr. Oetker Junior Trophy

Ultima actualizare:

    Participanţii la  Dr. Oetker Junior Trophy
Participanţii la Dr. Oetker Junior Trophy

Victor Hănescu, care a fost prezent la Kids Day Dr. Oetker Junior Trophy, spune că a văzut multă pasiune la această competiţie şi că este îmbucurător pentru tenisul românesc ce se întâmplă la acest turneu.

"Mă bucur să fiu din nou printre copii. Dr. Oetker Junior Trophy un concurs care deja spune mult, cu o participare internaţională numeroasă. Mă bucur să văd că există pasiune, că lumea vine către tenis. Academia Victor Hănescu este proiect de suflet, prin care vreau să aduc cât mai mulţi copii la sport, într-un mediu bine organizat, în care se pot iniţia în tenis sau pot face performanţă. Proiectul merge bine, au început să vină mulţi copii, mai ales după aceste rezultate minunate ale tenisului românesc. Se simte o emulaţie în rândul copiilor după rezultatele excelente ale Simonei Halep şi ale celorlalte fete. Este îmbucurător pentru tenisul românesc că avem sportivi români la acest calificaţi deja în faza finală a Dr. Oetker Junior Trophy. Şi tenisul masculin începe să prindă puţină putere, să crească, lucru care ne bucură. Simona are şanse mari la Roland Garros, se gândeşte să câştige din nou, asta nu înseamnă că este uşor, deoarece este şi presiune mare", a spus fostul număr 26 ATP.

Copiii prezenţi la acţiunea de la Centrul Naţional de Tenis au schimbat  mingi cu Alina Tecşor şi Victor Hănescu, au primit surprize dulci de la Văcuţa Paula şi au participat la degustarea Paula Pudding.

"Mă bucur că am ajuns la a opta ediţie de Kids Day Dr. Oetker Junior Trophy şi că avem din ce în ce mai mulţi copii. Ne bucurăm că Victor Hănescu ne-a fost aproape şi apreciem sprijinul lui. Mă bucur foarte mult când văd veselie pe feţele copiilor, pentru că până la urmă tenisul înseamnă bucurie. Şi mai ales pentru cei mici este important să vină în număr cât mai mare la tenis, pentru că este un sport deosebit de frumos. Ne-am străduit ca de la an la an să fie un turneu cât mai puternic, iar acest lucru deja se vede, ajungând unul dintre cele mai puternice turnee din Europa. Ne bucurăm că în faza finală a acestei competiţii sunt mulţi români, ceeea ce demonstrază că şi din spate avem o generaţie bună. Şi, de ce nu, să câştige unul dintre români turneul. Avem o echipă de aur la Fed Cup şi sper ca într-o bună zi să stăm cu Salatiera pe masă", a declarat antrenoarea de Fed Cup.

La cea de a opta ediţie a Dr. Oetker Junior Trophy, competiţie internaţională din cadrul Tennis Europe, categoria 1, care are loc pînă la finalul acestei săptămâni, concurează 200 de sportivi din 22 de ţări. Sponsorul oficial al turneului despre care puteţi afla informaţii pe juniortrophy.ro  este Dr. Oetker Romania, iar promotorul competiţiei este SCG -Smart Corporation Group.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net