Chiar dacă tenismenele din România nu evoluează nicăieri în această săptămână, toţi ochii iubitorilor tenisului vor fi pe turneul feminin de la Mallorca. Acolo unde îşi va face reintrarea în circuit o jucătoare care a deţinut locul 1 în lume acum câţiva ani: belarusa Victoria Azarenka.


În vârstă de 25 de ani, aceasta a lipsit aproape un an din circuit deoarece a câştigat cel mai preţios trofeu al carierei: a devenit mamă. Ea l-a născut pe 19 decembrie 2016 pe micul Leo, cu care a petrecut aproape tot timpul de atunci. Numai că dragostea pentru copil s-a combinat perfect cu cea pentru tenis în cazul Victoriei, astfel că, după luni întregi în care ea s-a  antrenat cu Leo în „tribune”, acum a venit momentul unui nou debut. Evident, cu copilul alături. „Cred că sunt mai competitivă, calitatea nu m-a părăsit niciodată. Simt că nu mi-am atins încă potenţialul şi cred că pot fi mai bună”, a declarat jucătoarea în vârstă de 25 de ani, fostă numărul 1 mondial.

19-sport-azarenka-si-copildsfg.jpg

Victoria se joacă zilnic cu micuţul Leo
Foto: Instagram

 

Sportiva din Belarus îşi programase revenirea în circuit în secţiunea de vară a sezonului american pe hard, care culminează cu US Open. Însă luna trecută ea a anunţat că doreşte să revină mai devreme, la turneele pe iarbă. „Am crezut că am obosit de la atâtea antrenamente. Aveam nevoie să mă antrenez pentru ceva”, a explicat ea.

Prima adversară a Azarenkăi va fi, azi, japoneza Riza Osaki. Toată lumea aşteaptă să vadă dacă în tribune se va afla şi fiul ei, Leo, care a însoţit-o, alături de iubitul ei, la Mallorca. Belarusa va fi prezentă pe tabloul principal graţie unui wild card acordat de organizatori. Ea va juca şi la Wimbledon.

Serena se antrenează gravidă

19-sport-serena-williams-tenis-gravida.jpg

Serena Williams se antrenează în continuare

 

Gravidă în aproape 7 luni, fostul lider al clasamentului mondial, americanca Serena Williams, a şocat lumea tenisului postând imagini în timpul unui antrenament destul de intens făcut în SUA. Ea va naşte în luna septembrie şi intenţionează să revină în circuit la începutul sezonului viitor. Ea e prima jucătoare din istorie care a cucerit un titlu de Grand Slam fiind însărcinată şi care a ajuns lider mondial în aceeaşi stare.

 
 
Loading...