Victoria Azarenka își ia copilul la turnee

Ultima actualizare:

    Victoria Azarenka a uimit fotoreporterii  cu silueta sa la MallorcaFoto: Splash
Victoria Azarenka a uimit fotoreporterii cu silueta sa la MallorcaFoto: Splash

Chiar dacă tenismenele din România nu evoluează nicăieri în această săptămână, toţi ochii iubitorilor tenisului vor fi pe turneul feminin de la Mallorca. Acolo unde îşi va face reintrarea în circuit o jucătoare care a deţinut locul 1 în lume acum câţiva ani: belarusa Victoria Azarenka.

În vârstă de 25 de ani, aceasta a lipsit aproape un an din circuit deoarece a câştigat cel mai preţios trofeu al carierei: a devenit mamă. Ea l-a născut pe 19 decembrie 2016 pe micul Leo, cu care a petrecut aproape tot timpul de atunci. Numai că dragostea pentru copil s-a combinat perfect cu cea pentru tenis în cazul Victoriei, astfel că, după luni întregi în care ea s-a  antrenat cu Leo în „tribune”, acum a venit momentul unui nou debut. Evident, cu copilul alături. „Cred că sunt mai competitivă, calitatea nu m-a părăsit niciodată. Simt că nu mi-am atins încă potenţialul şi cred că pot fi mai bună”, a declarat jucătoarea în vârstă de 25 de ani, fostă numărul 1 mondial.


    Victoria se joacă  zilnic cu micuţul LeoFoto: Instagram
Victoria se joacă zilnic cu micuţul LeoFoto: Instagram


    Foto: Instagram
Foto: Instagram

Sportiva din Belarus îşi programase revenirea în circuit în secţiunea de vară a sezonului american pe hard, care culminează cu US Open. Însă luna trecută ea a anunţat că doreşte să revină mai devreme, la turneele pe iarbă. „Am crezut că am obosit de la atâtea antrenamente. Aveam nevoie să mă antrenez pentru ceva”, a explicat ea.

Prima adversară a Azarenkăi va fi, azi, japoneza Riza Osaki. Toată lumea aşteaptă să vadă dacă în tribune se va afla şi fiul ei, Leo, care a însoţit-o, alături de iubitul ei, la Mallorca. Belarusa va fi prezentă pe tabloul principal graţie unui wild card acordat de organizatori. Ea va juca şi la Wimbledon.

Serena se antrenează gravidă


    Serena Williams  se antrenează  în continuare
Serena Williams se antrenează în continuare

Gravidă în aproape 7 luni, fostul lider al clasamentului mondial, americanca Serena Williams, a şocat lumea tenisului postând imagini în timpul unui antrenament destul de intens făcut în SUA. Ea va naşte în luna septembrie şi intenţionează să revină în circuit la începutul sezonului viitor. Ea e prima jucătoare din istorie care a cucerit un titlu de Grand Slam fiind însărcinată şi care a ajuns lider mondial în aceeaşi stare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net