Victoria Simonei, ecou răsunător în presa internaţională: «Maşina s-a pus în mişcare»

Ultima actualizare:

    Victoria Simonei a avut un ecou răsunător în presa internaţională Foto: Mediafax
Victoria Simonei a avut un ecou răsunător în presa internaţională Foto: Mediafax

Victoria Simonei Halep în faţa Karolinei Pliskova cu 6-3, 6-2 a avut un ecou răsunător, iar presa internaţională a avut numai cuvinte de aludă la adresa numărlui unu WTA.

Presa britanică a lăudat performanţa Simonei, iar BBC a catalogat-o ca fiind una superbă, menţionând totuşi că adversara Karolina Pliskova nu i-a creat probleme serioase.

"Prima semifinală la Melbourne pentru Halep, câştigătoare facilă în faţa Karolinei Pliskova. Numărul 1 mondial nu a avut nicio problemă în a trece cu autoritate de Karolina Pliskova pentru prima semifinală din carieră la Melbourne. Conştientă că nu va avea decât 24 de ore de recuperare înaintea semifinalei, Halep a evoluat rapid, petrecând mai puţin de o oră şi 15 minute pe teren, iar mâine va fi favorită cu Kerber, deşi germana este în mare formă. Totul a început prost pentru Halep, care era condusă cu 3-0, dar apoi maşina s-a pus în mişcare şi Pliskova nu a mai putut s-o oprească”, a fost comentariul auzit la BBC, după terminarea meciului. 

Cotidianul francez Le Figaro evidenţiază faptul că întâlnirea dintre Kerber şi Simona Halep va fi una cu adevărat spectaculoasă. “Simona Halep s-a calificat pentru prima oară în semifinale la Australian Open, după ce a trecut de Pliskova, scor 6-3, 6-2. Openul Australiei era singurul Grand Slam la care Halep nu a ajuns în penultimul act. Ea încă se află în căutarea primului său titlu major. Românca a fost condusă cu 3-0 în primul set, dar apoi a întors situaţia în favoarea ei şi a câştigat următoarele nouă ghemuri. S-a impus după o oră şi 11 minute, iar în semifinale va evolua cu germana Angelique Kerber”, a notat Le Figaro.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net