Victorie cu ceva nervi pentru Simona Halep

Ultima actualizare:

    Simona Halep și-a depășit performanța de anul trecut când a abandonat în primul turFoto: Guliver / GettyImages
Simona Halep și-a depășit performanța de anul trecut când a abandonat în primul turFoto: Guliver / GettyImages

Cu toate că a dominat (6-1, 6-1) disputa cu Rebecca Peterson, Simona Halep și-a apostrofat verbal staff-ul tehnic. Constănțeanca s-a calificat fără mari dificultăți în turul 2 al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing, însă o minge ratată de ea, în setul doi, a scos-o din sărite.

Episodul pe jumătate nostim s-a produs atunci când Halep conducea cu 6-1 și 3-1. Ea a trimis în fileu, la 40-40... Moment în care a răbufnit. "Spune-ți și voi ceva! Se zice un haide... Strigați ceva!", s-a răstit Simona privind spre loja în care se afla staff-ul ei. Nu este pentru prima dată când reacționează așa, iar apropiații săi nu i-au reproșat niciodată aceste răbufniri, punându-le fie pe seama tensiunii acumulate în meci, fie pe dorința româncei de a face totul ca la carte. Altfel, disputa cu Peterson n-a avut practic istoric, suedeza comițând un număr foarte mare de erori neprovocate. În plus, Halep nu a cedat ghem pe serviciul ei. Ceea ce, firește, a făcut-o să fie mulțumită după meci. "Am fost relaxată. Am știut de la început cum să joc împotriva ei. Consider că am jucat foarte inteligent. Exact cum nu îi place ei, iar asta mi-a adus victoria. Sunt foarte bucuroasă că am reușit să câștig, iar modul în care am jucat îmi dă încredere", a declarat Halep. 

Simona Halep joacă mâine dimineață

Revenită după accidentarea la spate care a obligat-o să abandoneze la Wuhan, săptămâna trecută, Simona n-a avut un răgaz prea mare după debutul de la Beijing. Ea urma să joace în această dimineață, în jurul orei 7.30, pe terenul Moon, contra rusoaicei Ekaterina Alexandrova. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA. S-a întâmplat chiar anul acesta, în turul 2 al turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, când românca s-a impus cu 3-6, 7-5, 6-4.Pentru prezența în turul 2 Halep va încasa 41.625 de dolari şi va acumula 65 de puncte WTA.

În 2020, va juca mai mult și la dublu

Cum își propune să câștige o medalie la Jocurile Olimpice de anul viitor, de la Tokyo, Simona Halep se va axa și pe probele de dublu în 2020. Tot pentru a-și mări șansele. Iar dacă la fete va face pereche cu Raluca Olaru, la mixt ea va colabora cu Horia Tecău. Cei doi n-au izbutit să joace la Wimbledon și la US Open, anul acesta, dar, potrivit anunțului făcut de Halep, la Beijing, o vor face la următoarele trei turnee de grand slam. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net