Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are de mai bine de 10 ani. Sportiva a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că durerile de la picioare sunt uneori puternice, însă nu au împiedicat-o niciodată să lupte pe teren pentru a obține cele mai bune rezultate.


Fostul număr 1 WTA a declarat că, de 10-11 ani, se confruntă cu probleme la tălpile picioarelor. Din acest motiv este nevoită să poarte orteză de fiecare dată când se află pe terenul de tenis. Sportiva a mărturisit că mulți sportivi întâmpină aceeși problemă și a subliniat că disconfortul cauzat de aceasta este unul considerabil. 

„Acum 10-11 ani eram în străinătate şi m-a luat durerea tendonului lui Ahile. Am făcut un test şi de atunci am avut parte de orteze. Am folosit zi de zi. Atunci când merg am renunţat la ele pentru că vreau să merg mai comod, dar când fac efort le folosesc în permanenţă. Am jucat şi fără ele pentru că le-am uitat şi am avut dureri şi am făcut febră musculară”, a spus Simona Halep pentru Asociaţia de Podiatrie. 

Problema de sănătate pe care Simona Halep o are de un deceniu 

„Piciorul meu nu arată foarte bine, dar încerc să îl tratez cât se poate de mult. Muşchii din talpă sunt extrem de solicitaţi. Sunt foarte dureroase aceste probleme, am avut şi o ruptură de 40%, pur şi simplu n-am mai putut să merg. Deasupra piciorului am un os ieşit puţin şi mereu am probleme când mă încalţ. Este o problemă pe care o aud la mai mulţi jucători”, a declarat Simona Halep.

 
 

 
 
Loading...