VIDEO: Serena Williams, în lacrimi la Australian Open

Ultima actualizare:

    Serena Williams, în lacrimi la Australian OpenFOTO: EPA
Serena Williams, în lacrimi la Australian OpenFOTO: EPA

Serena Williams nu și-a putut stăpâni lacrimile la conferința de presă de după eliminarea din semifinalele Australian Open 2021.

Învinsă cu 6-3, 6-4 de Naomi Osaka, în semifinalele Australian Open 2021, Serena Williams nu a putut duce conferința de presă până la capăt din cauza lacrimilor.

“Nu aş putea spune că am fost nervoasă. Diferenţa a fost făcută de erori, azi, multe erori din partea mea, am avut oportunitatea de a conduce cu 5-0, dar cu atâtea erori… Am simţit tot turneul că lovesc bine mingea, chiar şi azi în primele două ghemuri am jucat bine, am avut atâtea oportunităţi, nu ştiu… Au fost multe greşeli, greşeli uşoare. Publicul australian este atât de uimitor, a fost frumos să-l reîntâlnesc”, a declarat ea.

Apoi, a fost întrebată dacă gestul ei de a-şi pune mâna la inimă în faţa spectatorilor la ieșirea din arenă ar putea fi interpretat ca un ”adio”, iar asta a fost începutul momentului emoționant. ”Dacă ar fi să-mi iau vreodată adio, nu aş spune nimănui”, a mărturisit ea.

Următoarea înrebare a fost despre motivul pentru care a comis atâtea erori, iar de acolo, Serena nu a mai rezistat. “Nu ştiu, am terminat!”, a mai apucat să spună, după care a izbucnit în pâns şi a plecat de la conferinţa de presă. De altfel, puteți vedea mai jos momentul.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net