“Avem o mare campioană printre noi”, s-a auzit, la un moment dat, în boxele unui club select din Mamaia. Naturală, zâmbitoare şi cu poftă de distracţie, Simona Halep a fost atracţia serii de sâmbătă la malul mării. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe cea mai bună jucătoare de tenis a lumii într-o ipostază cu care nu suntem obişnuiţi: la distracţie în club.


Cu o cămaşă albă şi lungă, foarte la modă, o pereche de adidaşi albi cu talpă înaltă şi cu o gentuţă cochetă, alb cu negru, Simona şi-a făcut apariţia sâmbătă după amiază, puţin după ora 16.00, în clubul Loft din Mamaia. N-a venit singură, ci însoţită de fratele ei şi de câţiva prieteni.

2-3-buna-di-2.jpg

La plecare, s-a fotografiat cu cei care au vrut o amintire cu ea
Foto: Mihai Ionescu

 

Sportiva de 26 de ani profită din plin de o binemeritată vacanţă, de care avea nevoie şi pe care şi-a dorit-o din tot sufletul, aşa cum a mărturisit şi la conferinţa de presă de după eliminarea de la turneul de la Wimbledon, din turul al treilea. După cât era de zâmbitoare, se vedea clar că zilele de relaxare petrecute la Constanţa, alături de familie, acolo unde îşi „încarcă” bateriile, îi priesc de minune. 

2-3-buna-di-3.jpg

Cu Delia
Cu Delia şi Codin Maticiuc
Foto: Facebook

 

“A venit momentul să mă bucur de vacanţă. Am nevoie de o săptămână-două în care să fac orice în afară de tenis, căruia i-am dat totul în ultimele şase luni. Vreau să mă răsfăţ, să fiu o fată normală şi să mă bucur de viaţă”, declara campioana la conferinţa de presă după eliminarea de la turneul din Anglia.

2-3-buna-di-4-5.jpg

Simona a dansat cu prietenii în club
Foto: Mihai Ionescu

 

În clubul de la malul mării, Halep a uitat de stresul şi de tensiunea de pe teren şi s-a concentrat doar pe muzică şi pe distracţia cu grupul de prietenii. A dansat, s-a răcorit, a râs cu poftă, a făcut fotografii cu cei care şi-au dorit o amintire cu sportiva care ne face să tremurăm şi să ne bucurăm la maxim la meciurile de tenis. Codin Maticiuc a povestit cu umor, pe Facebook, că şi-a dorit enorm să facă o fotografie cu Simona Halep, dar pentru că îi era jenă, a rugat-o şi pe Delia să-l însoţească. 

2-3-buna-di-6.jpg

Campioana, veselă şi relaxată
Foto: Mihai Ionescu

 

“Am ajuns în faţa Simonei, cu Delia târâtă efectiv şi i-am spus: «Sarumâna, sunt cel mai mare fan al tău. Eşti singura femeie care m-a făcut să simt ceva în ultimii doi ani. Să plâng, să râd. Să transpir. Eşti singura mea şansă să mai slăbesc. Să rămân doar pitic, nu şi gras». Simona zâmbea”, a descris Maticiuc întâlnirea care l-a făcut fericit pentru tot restul weekend-ului.

Delia şi Maticiuc nu au fost nici pe departe singurii care au vrut neapărat o poză cu Halep. La plecarea din club, în jurul orei 23.30, Simona a mai stat la un “rând” de fotografii cu bodyguarzii, dar şi cu alţi petrecăreţi care veneau la distracţie. Mereu amabilă, mereu cu zâmbetul cu buze. A plecat împreună cu o prietenă, la volanul unui superb Mercedes galben, care a întors toate privirile în Mamaia. 

2-3-buna-di-7-8.jpg

Halep masina
Halep a plecat din club la volanul unui superb Mercedes galben
Foto: Mihai Ionescu

 

Pentru numărul unu mondial urmează încă o perioadă de vacanţă, până spre sfârşitul lunii iulie. Conform programului său, Simona ar urma să revină pe teren în Canada, la Rogers Cup, la începutul lunii august. Şi, cu siguranţă, vacanţa şi relaxarea îi vor da şi mai multă putere şi încredere.

 
 
Loading...