Simona Halep a ajuns în finală la Beijing, victoria din semifnale, cu Ostapenko, propulsând-o și pe primul loc în clasamentul mondial.


Simona Halep va fi, de luni, atunci când se va publica oficial clasamentul, lider mondial, indiferent ce va face mâine, în finala de la China Open.

Virginia Ruzici, managerul Simonei a trăit la cote maxime meciul cu Ostapenko, cel de pe urma căruia Halep a urcat pe primul loc WTA.

”Nu credeam că o să trăiesc în tenis asemenea momente speciale. Simona este mare, uriașă, ne aduce bucurie tuturor”, au fost primele cuvinte ale Virginiei Ruzici despre performanța jucătoarei pe care o manageriază.

simona halep

simona halep
Simona Halep

”Este un moment măreț pentru ea și pentru tenisul românesc. Am auzit de Simona când avea 14 ani, mi-am dat seama că era talentată de atunci. Am crezut în ea de când a câștigat Roland Garros la juniori, am văzut-o de atunci în TOP10, dar era greu să mă gândesc la numărul 1 mondial”, a msi spus fosta mare tenismană.

Halep devine prima româncă lider mondial în tenis, al doilea român, după Ilie Năstase, care a fost numărul 1 ATP 40 de săptămâni, între 23 august 1973 şi 2 iunie 1974, şi a 25-a jucătoare care urcă pe cea mai înaltă treaptă a ierarhiei, în istoria de 44 de ani a WTA.

 

 
 
Loading...