Wimbledon 2019 / Simona Halep: ”Mă voi arunca în Tamisa după finală”

Ultima actualizare:

    Simona Halep spune că n-a visat să joace finala la ediția din acest an a turneului de la WimbledonFoto: EPA-EFE
Simona Halep spune că n-a visat să joace finala la ediția din acest an a turneului de la WimbledonFoto: EPA-EFE

Visul lui Ilie Năstase dacă ar fi câștigat la All England Lawn Tennis and Croquet Club era în stilul său: să-și rupă toate rachetele și să le arunce în Tamisa. Aflând, în conferința de presă, despre ce voia să facă primul român finalist la Wimbledon, Simona Halep a spus, râzând: ”Eu nu-mi voi rupe rachetele și nu le voi arunca în Tamisa! Mă voi arunca pe mine acolo”.

Prezența în finala de la Wimbledon, prima din cariera sa, n-a fost ceva planificat pentru Simona Halep. Pusă la curent cu un vis pe care Ilie Năstase îl avea pentru situația în care ar fi câștigat pe iarba de la All England Lawn Tennis Club - și-ar fi rupt toate rachetele și le-ar fi aruncat în Tamisa -, constănțeanca a zâmbit, iar apoi a răspuns: ”Sinceră să fiu, nu am visat să fiu în finală. Am visat doar să câștig fiecare meci. Mi-am dorit să câștig fiecare meci pe care l-am disputat aici. Și să joc mai bine de la zi la zi. Ceea ce s-a și întâmplat. Iar acest lucru mi-a dat încredere. Eu nu o să-mi arunc rachetele în Tamisa (râde). O să mă arunc pe mine în Tamisa. Indiferent dacă voi câștiga sau o să pierd”. 

Victorioasă cu 6-1, 6-3 în disputa cu Elina Svitolina (Ucraina, locul 8 WTA), astăzi, pe Terenul Central, Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) s-a calificat în finala de la Wimbledon, în care o va înfrunta sâmbătă, 13 iulie, de la ora 16.00 (ora României) pe Serena Williams (SUA, locul 10 WTA). 

image
image
image
image
image
image
Trabzonspor Fenerbahce (EPA) jpg
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net