Zile de foc pentru Simona Halep

Ultima actualizare:

    Simona Halep  ocupă locul 5  în clasamentul  mondial WTAFOTOGRAFII: Guliver/ Gettyimages
Simona Halep ocupă locul 5 în clasamentul mondial WTAFOTOGRAFII: Guliver/ Gettyimages

Pentru Simona Halep, finalul sezonului WTA este unul foarte încărcat. Românca va participa, de luni, la trei turnee, care vor avea loc în următoarele trei săptămâni.

Viaţa de tenismen profesionist nu e deloc uşoară, iar de acest lucru s-a convins pe propria piele şi Simona Halep. Jucătoarea clasată pe locul 5 în lume şi-a anunţat participarea la următoarele trei turnee WTA din circuit, toate programate în Asia. Astfel, Simona va începe seria asiatică în Japonia, la Tokyo, acolo unde se va desfăşura, în perioada 19-25 septembrie, un turneu de categorie Premier la care nu a mai jucat din 2013, când a pierdut în optimi. Apoi, urmează un drum în China, unde va participa la două competiţii. Va începe cu turneul Premier 5 de la Wuhan, programat în perioada 26 septembrie – 1 octombrie. Va fi a treia participare a româncei în acest oraş, cel mai bun rezultat fiind obţinut anul trecut, când s-a oprit în optimi. Turul de forţă se încheie cu Beijing Open, care va începe pe 1 octombrie. La acest turneu, cel mai bun rezultat a fost obţinut în urmă cu doi ani, când s-a oprit în sferturile de finală. 

Va debuta marţea viitoare, la Tokyo

Sezonul se va încheia pentru Halep la finalul lunii viitoare, cu participarea la Turneul Campioanelor, care va avea loc la Singapore, între 23 şi 30 octombrie. Chiar dacă nu e calificată matematic, e doar o chestiune de zile pentru ca românca să devină cea de-a treia jucătoare ajunsă acolo, după Serena Williams şi Kerber. Cel mai probabil săptămâna viitoare va realiza şi punctele care o despart de obţinerea biletelor pentru cea de-a treia participare consecutivă la turneul care reuneşte cele mai valoroase opt jucătoare ale sezonului.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net