Zile decisive pentru Simona Halep. Antrenorul Thierry van Cleemput a sosit în țară

Ultima actualizare:

    Thierry van Cleemput
Thierry van Cleemput

Antrenorul belgian Thierry van Cleemput a sosit duminică noapte la București pentru ca luni să înceapă antrenamentele de probă cu Simona Halep.

Dacă totul va fi în regulă și cele două părți se vor înțelege, el o va însoți pe fostul lider mondial WTA la turneele de la Doha și Dubai, urmând să decidă apoi dacă vor extinde colaborarea până la finalul sezonului, sau dacă se vor despărți.

În vârstă de 50 de ani, fostul tehnician al lui David Goffin a declarat la sosirea în București că încă nu știe cum se va înțelege cu actualul număr 3 mondial. ”Nu am început să lucrez cu Simona. Abia am cunoscut-o în Australia şi am stat de vorbă. După cum ştiţi, are nevoie de ajutor, am venit aici şi poate vom colabora. Acum doar vom sta de vorbă şi poate vom încerca”, a spus Van Cleemput pentru Digi Sport, la sosirea pe Aeroportul ”Henri Coandă”, din București.

Săptămâna aceasta Simona nu are competiții, de aceea e o perioadă bună pentru acomodarea cu posibilul nou antrenor. De lunea viitoare, ea ar trebui să înceapă antrenamentele alături de echipa de Fed Cup, pentru că în zilele de 9 și 10 februarie România va juca în Cehia, la Ostrava, în primul tur al Grupei Mondiale. Apoi, ea se va deplasa la Doha și la Dubai, iar acelea ar urma să fie primele două turnee alături de antrenorul belgian.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net