Lumea adulţilor este împărţită în două: persoane singure şi persoane care au o relaţie. Ia ghiciţi care e cea mai mare dorinţă pe care prima categorie şi-a spus-o în gând în noaptea dintre ani? Evident – ca în 2016 să-şi găsească jumătatea.


Dragostea este un obiectiv important pentru cei singuri. O dovedeşte seriozitatea cu care, încă din primele zile ale anului, au intrat pe site-urile de dating ca să-şi caute perechea. “Traficul şi numărul de conturi noi creşte în perioada decembrie-ianuarie cu 45-55% faţă de lunile precedente. Bărbaţi şi femei deopotrivă se înregistrează pe site cu scopul declarat de a-şi găsi un partener pentru o relaţie serioasă sau chiar pentru căsătorie”, a explicat Flori Dragomir, co-fondator al site-ului de dating Sentimente.ro. Potrivit unui sondaj realizat în primele zile ale anului pe un eşantion de 970 de persoane înregistrate pe acest site, 33% dintre ele au mărturisit că sunt singure pentru că pur şi simplu nu au avut timp de întâlniri, iar 31% au pus punct de curând unei relaţii serioase. Dar haideţi să vedem şi alte cifre interesante:

- 81% din românii singuri au ca dorinţă principală pentru acest an să îşi găsească un/o iubit/ă sau să se căsătorească.
- 60% consideră că nu au greşit cu nimic în relaţiile anterioare.
- Doar 2% recunosc că motivul despărţirii a fost infidelitatea, în timp ce 16% spun că pur şi simplu nu au mai investit timp şi sentimente în relaţia respectivă.
- 44% din cei care au răspuns la sondaj spun că ar ieşi la o întâlnire cu cineva cunoscut online în mai puţin de o săptămână de conversaţii la distanţă. 33% ar aştepta cel mult trei săptămâni înainte de a se întâlni cu cineva cunoscut în acest fel, iar 9% mărturisesc că doar caută un partener de conversaţie online, nefiind încă pregătiţi să treacă la următorul nivel al relaţiei.
- Vârsta medie a bărbaţilor care visează la căsătorie în 2016 este de 40 de ani.
- Ambele sexe pun pe primul loc în 2016 familia şi dorinţa de a avea la cine să se întoarcă seara acasă. Prin comparaţie, doar 4,8% ar dori să aibă o carieră care să le aducă mari satisfacţii financiare, iar 10% să aibă un statut care să impună respectul celorlalţi.

Loading...
Citeste tot despre: