Așa cum tu nu te poți despărți de telefon sau tabletă, așa cum ție îți place să butonezi telecomanda sau joystickul, așa le place și pisicilor să-și petreacă timpul: în fața ecranelor. Nu degeaba sunt vedetele Internetului! Chiar dacă nu-ți spun, ele se dau în vânt după anumite aplicatii pentru smartphone și tabletă care le stârnesc interesul și curiozitatea. Da! Chiar există astfel de jocuri și au un succes nebun printre feline.


Pisicile sunt vedetele incontestabile ale internetului, iar pasiunea lor pentru jocurile online nu mai este pentru nimeni un secret. Micile feline au gusturi rafinate în ceea ce privește aplicațiie pentru smartphone și tabletă și, dacă ar putea, ar zappa si scrolla toată ziua. Nu bănuiai că au astfel de talente ascunse, nu? Iată cele mai interesante și haioase aplicații pentru pisici pasionate de IT!

Game for Cats pentru iPad

Game for Cats este o aplicație care poate fi descărcată pe iPad și se bazează pe instinctul natural al pisicilor de a vâna animale mici. În primul nivel al jocului pisica ta va trebui să urmărească cu lăbuțele punctul luminos al unui laser care se plimbă pe ecranul device-ului. Pentru ca felina să poată accesa nivelul superior, unde laserul este înlocuit de un șoricel -  va trebui să scoți din buzunar doi dolari. Jocul ține evideța scorului înregistrat de pisică și este super funny atât pentru ea, cât și pentru tine. E un deliciu s-o privești în acțiune!

Crazy Cat pentru Android

Pisicile sunt animale destul de imprevizibile și nu știi niciodată când ar putea s-o ia razna - în sensul bun al cuvântului, evident. Însă, dacă chiar vrei să le isterizezi de tot, lasă-le să încerce jocul Crazy Cat, pe care îl găseși în aplicațiile pentru Android. Acesta este gratuit dar, atenție, conține reclame. Aplicația o invită pe mica ta felină să vâneze tot felul de creaturi. de la șoricei fioroși până lai gândăcei care sar în toate direcțiile, țopăie și se plimbă pe ecran. Cu cât aceștia se mișcă mai repede atunci când pisica îi lovește cu lăbuțele, cu atât va crește scorul înregistrat de felină. Iată o modalitate excelentă de a testa reflexele animalului, deși, pisica, se știe, este extrem de rapidă și agilă. Acest joc ar putea fi foarte amuzant dacă este descărcat pe o tabletă, deoarece vine cu un display mai mare, iar pisica are la dispoziție un loc mult mai spațios pentru joacă.

Paint for Cats pentru iPad

Dacă nu știai, află că pisicuțele sunt mari artiste și adoră culorile. Pictura ar putea fi chiar a doua lor natură. Mai în glumă, mai în serios, trebuie să știi că pisicile sunt foarte curioase să testeze nuanțe, tonuri de culoare, umbre și tot soiul de jocuri care implică reflexe strălucitoare. Motiv pentru care s-a inventat aplicația Paint for Cats - un joc pentru iPad care combină două activități: vânătoarea unui biet șoricel și pictura cu lăbuțele. Pisica vede pe ecran un șoarece care se plimbă, iarinstinctul îi spune că ar trebui să pornească la vânătoare. Felina va atinge cu labuța șoricelul, iar locul atins pe display se va colora. Interesant este faptul că la final, după ce ecranul va fi colorat într-un curcubeu, vei rămâne cu o frumoasă amintire. Imaginea poate fi salvată într-un album foto pe rețelele de socializare unde ai cont. Practic, opera de artă a pisicii tale ar putea fi share-uită pe Facebook, Twitter sau Tumblr. De asemenea, imaginea poate fi printată.

Pocket Pond pentru Andtrod, iPhone, iPad

Toate pisicile iubesc peștișorii, este un lucru știut. Unele îi primesc la micul dejun, alte îi urmăresc pofticioase cum înoată în acvariu. Iată că există o aplicație care să le satisfacă acestă nevoie de a pescui și de a se juca cu prada. Pocket Pond este un joc pentru Android, iPhone și iPod care invită pisica să privească cu atenție un acvariu plin cu pești aurii. Zgomotul apei care susură încet îi va atrage imediat curiozitatea, iar peștișorii care înoată liniștitți și fără nici o grijă îi vor trezi instinctele de vânător. Ce este important de știut e faptul că această aplicație este dedicată și stăpânilor, care se pot juca împreună cu pisica lor. În timp ce ea este ocupată cu vânătoarea, tu poți să hrănești peștii și să-i crești mari și grăsuți. De asemenea, ai posibilitatea să decorezi acvariul în fel și chip transformându-l într-unul extrem de atrăgător pentru pisica ta. Mai multe jocuri și aplicații pentru pisici gasesti pe acest site.

 
 
Loading...