Ţup-ţup şi micuţul Mr. Bigglesworth îşi face apariţia în camera de zi a Cassandrei Hall, un designer grafic care locuieşte în Victoria, Australia. Iepuraşul suferă de o boală genetică rară care l-a făcut să nu aibă nici un pic de blăniţă pe corp.


Şi pentru că Mr. Bigglesworth a văzut lumina zilei într-o crescătorie de iepuri, a fost la un pas să fie sacrificat dacă nu se îndrăgostea de el Cassandra, care l-a luat acasă şi a început să îl îmbrace în diferite hăinuţe colorate realizate exclusiv din lână. Iepuraşul din rasa Rex Rabbit are doi anişori şi singura zonă ”împădurită” cu păr de pe corpul lui este boticul.

 

De aceea se simte stingher atunci când este lăsat fără hăinuţe prin casă. Însă de îndată ce este îmbrăcat ca un copil şi simte pe frunte o căciuliţă călduroasă, Mr. Bigglesworth îşi revine în simţiri şi ţopăie de mama focului. Cel mai bun prieten al lui este Danny, un maidanez de 12 ani care îl păzeşte zi şi noapte ca pe ochii din cap. De când a început să pozeze în diferite costumaţii, iepurele a devenit o vedetă internaţională şi primeşte fel de fel de surprize din lumea întreagă.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: