O cheamă Luhu şi a fost votată cea mai tristă pisică din lume. Nu e de mirare dacă aruncăm un ochi pe pozele ei de pe reţelele de socializare. Pisicuţa are cont pe Instagram, unde e urmărită de peste 156.000 de fani.


Aproape că îţi dau lacrimile când te uiţi la pozele cu micul ghemotoc de blană. Faţa ei inspiră o tristeţe apăsătoare, însă stăpâna ei spune că Luhu este tare jucăuşă.

Salvată de la moarte cu votcă! Ce a pățit pisica devenită celebră

Atunci când te gândești la lucruri care ți-ar putea salva viața într-o zi, votca cu siguranță nu va prinde un loc fruntaș în top. Contrar așteptărilor tale, băutura spirtoasă de origine rusească a salvat viața unei pisici din Australiacare avusese ghinionul să bea antigel.

Motanul Tipsy, așa cum este cunoscut acum, ingerase o cantitate periculoasă de antigel, cel mai probabil din cauza unei capcane puse de un om ”bine intenționat”. Din fericire, el a fost zărit la timp și a fost dus de urgență la o clinică veterinară. Acolo, medicii trebuiau să acționeze rapid deoarece micuțul animal mai avea mai puțin de o oră de trăit.

Norocul a făcut ca una dintre asistente să aibă ascunsă la birou o sticlă de votcă. Fără să mai stea pe gânduri, i-a dat pisicii o cantitate mică și diluată pentru a mai ”tăia” din toxicitatea antigelului și pentru a-i permite acestuia să circule prin corpul felinei fără să producă prea multe pagube. Conform veterinarilor care au tratat pisica, votca conține o enzimă care metabolizează antigelul pentru a-l face non-toxic. Este foarte interesant cum o băutură atât de tare poate salva vieți, notează Playtech.

Vezi aici mai multe despre salvarea pisicii cu votcă

 

 

Felina din rasa british shorthair tabby trăieşte în Beijing, alături de stăpâna ei Maggie Lu şi cei doi fraţi, Barher şi Bardie, scrie Bored Panda. Chiar dacă au aceeaşi părinţi, doar Luhu pare tristă.

dded.jpg

luhu pisica trista instagram
Luhu a împlinit 5 anişori
foto: Instagram

 

În august, Luhu a împlinit cinci anişori. Nici “tortul conservă”, baloanele, coifurile colorate sau mângâierile stăpânei nu au făcut-o să-şi schimbe expresia feţei.

www.jpg

luhu pisica trista instagram
Chipul ei trist i-a cucerit pe internauţi
foto: Instagram

 

Luhu e una dintre cele mai îndrăgite şi iubite feline din mediul online, iar o postare cu chipul ei trist strânge şi 10.0000 de like-uri.

 

 

 

 

 

 
 
Loading...