Bossulică este cu siguranţă cel mai simpatic motan de pe plaiurile mioritice şi nu numai. Până şi străinii au scris despre felina care a fost angajată ca director de comunicare la o firmă de curierat. De curând, blănosul a rămas şomer, iar acum îşi caută de lucru.


Miau-Miorlauuu... Aşa începea şedinţa cu angajaţii pe vremea când Bossulică era director de comunicare. Când îl deranja ceva, strâmba din mustăţi şi, dacă îl plictiseau discuţiile, căsca şi începea să toarcă. Bossulică are doi anişori şi e un motan Scottish Fold grăsuţ, frumos şi leneş. Stăpânii săi, Ciprian Velea (28 de ani) şi Laura Grama, sunt tare mândri de blănos.

Anul trecut a reuşit performanţa de a fi prima pisică angajată din România. Şi nu e glumă! Boss a devenit director de comunicare la o firmă de curierat, unde era remunerat lunar cu 200 de euro şi avea mesele asigurate. Motanul, care se prezenta la serviciu pus la patru ace, avea de ştampilat 20 de cutii cu cadouri pe zi, participa la şedinţe şi-şi lua în serios rolul de fotomodel, făcând zeci de fotografii şi filmări. Recent, contractul i-a expirat, iar motanul îşi caută de lucru. „Boss se plictiseşte acasă şi vrea să meargă la serviciu. A venit la PetExpo ca să-şi caute angajator. Ar vrea să fie imaginea unui petshop, sau a unei firme de mâncare. Bossulică a ajuns chiar şi în finala de la emisiunea «Ham Talent»”, ne-a declarat Ciprian.  Noi spunem că are toate şansele să pună gheruţa pe un nou contract. 

Concursuri şi parada modei pentru căţei la PetExpo

9-laffayett.jpg

Fotografii: David Muntean

Îţi iubeşti animăluţul de companie şi vrei să îl răsfeţi pe măsură? E musai să dai o raită la PetExpo, cea mai mare expoziţie cu vânzare dedicată 100% animalelor de companie. Doritorii sunt aşteptaţi în Pavilionul C6, de la Romexpo. Pe lângă standuri cu hăinuţe, accesorii, mâncare, sau medicamente, aici vor avea loc tot felul de concursuri năstruşnice. “Cel mai mâncăcios căţel” sau “Cel mai fidel” sunt câteva dintre concursurile ce vor avea loc azi şi mâine. Expoziţia este deschisă între orele 10.00 şi 19.00 azi, iar mâine până la ora 17.00. Biletele costă 10 lei pentru adulţi, 5 lei pentru elevi şi pensionari, iar copiii sub 5 ani au acces gratuit.

 
 
Loading...