Ce poate fi mai drăgălaş de atât! Dulăul Marshall, din rasa Golden Retriever, de 3 anişori, este cea mai bună dădacă din lume. Asta ar spune cu siguranţă blonduţa Macy, de 2 ani, dacă ar putea vorbi.


Viaţa familiei Graham s-a schimbat complet în urmă cu doi ani când s-a născut Macy. Abby Graham (32 de ani), din Columbus, Ohio, SUA, a ştiut de atunci că Marshall, care “a avut dintotdeauna o slăbiciune pentru copii”, va fi jucăria preferată a bebeluşului.

Încă din primele zile de viaţă ale lui Macy, Marshall şi-a luat rolul de bonă în serios. Îşi punea botul pe spatele copilului când dormea, îi ştergea lacrimile când plângea şi se transforma în jucărie de pluş, lăsându-se tras de urechi, muşcat de nas şi zgâriat atunci când Macy avea chef de joacă.

detaliu1_bebe_catel_copy.jpg

Nedespărţiţi din prima clipă

Familia Graham a făcut peste 39 de fotografii care au fost apreciate de peste 17.000 de oameni din întreaga lume după ce au fost postate pe reţelele sociale.

Când Macy a împlinit un anişor, la petrecerea cu prilejul aniversării, micuţa a rostit primul cuvânt.  Şi nu a fost nici “mama”, nici “tata” şi nici “da-da”. A fost “Ma-şa”, căci aşa îl strigă pe căţel atunci când vrea să se joace.

detaliu2_bete_catel_copy.jpg

Îi ţine de cald când doarme

Macy nu adoarme fără Marshall lângă ea şi a învăţat să facă primii paşi ţinându-se strâns de blana galbenă a căţelului.

Marshall e extrem de inteligent şi anticipează de multe ori ce are de gând Macy. Abby a povestit că de nenumărate ori câinele “s-a transformat în saltea când Macy era cât pe ce să cadă, amortizându-i contactul cu solul”. 

detaliu3_bebe_catel1_copy.jpg

Până şi baie fac împreună

Cât e ziua de lungă, cei doi sunt nedespărţiţi şi se înţeleg de minune pentru că... nici unul dintre ei nu ştie să vorbească.

Câinii din rasa Golden Retriever trăiesc până la 12 ani, masculii au o înălţime de 61 cm şi ajung la o greutate de 30-34 kg.

 
 
Loading...