Cine ar fi crezut că un animăluț ar putea avea peste 2,5 milioane de fani numai pe o rețea socială, iar asta datorită înfățișării veșnic morocănoase? Grumpy Cat a fost un adevărat fenomen mondial, un motiv de zâmbete pentru toți cei care îi vedeau mutrița. Din păcate, din cauza unor probleme de sănătate, Grumpy Cat, cea mai bogată și cunoscută pisică de pe Internet, a murit la șapte ani.


Pisica morocănoasă, pe numele ei adevărat Tardar Sauce, a devenit o adevărată vedetă, după ce stăpâna ei, Tabatha Bundesen, a făcut publice câteva imagini cu ea. De fapt, cel care a făcut-o celebră pe Grumpy Cat a fost fratele Tabathei, care a publicat poze pe Reedit. Unii l-au acuzat că a editat fotografiile, întrucât nu le venea să creadă că poate exista o pisicuță cu o asemenea față. Mimica mâței venea dintr-o formă bizară de nanism, motiv pentru care era și unică.

 

 

Grumpy Cat a devenit imaginea unei firme de mâncare pentru animale, dar a apărut chiar și într-un documentar. A fost un veritabil brand internațional și a reușit să-i aducă familiei sale umane nu mai puțin de 100 de milioane de dolari, bani câștigați din reclame și campanii publicitare.

Vestea că a murit i-a întristat pe fanii săi, care și-au scris durerea în nenumărate comentarii pe rețelele sociale. O infecție a tractului urinar este cauza morții celebrei pisici, a anunțat "mămica" sa, profund întristată.

grumpy_cat_a_murit.jpg

grumpy cat a murit
Vestea că Grumpy Cat a murit a întristat milioane de fani
Foto: arhivă personală

 

Tardar Sauce aka Grumpy Cat a câştigat mai bine decât vedete precum Nicole Kidman sau Cameron Diaz, după ce chipul ei a apărut pe calendare, căni, tricouri şi în reclame. A devenit eroina a două cărţi şi a debutat în cinema cu filmul “Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever”.

 
 
Loading...