Se crede o adevărată divă! Căţeluşa Vanilla, în vârstă de 2 anişori, e mândră că are în garderobă rochii la fel ca acelea pe care divele de la Hollywood le-au purtat la Oscar. Sunt în miniatură, dar le imită întru totul.


Americanca Ada Nieves (54 de ani) este una dintre cele mai renumite croitorese de rochii pentru animale de casă. Şi, ca să arate lumii că nimeni nu o întrece, femeia care are deja un imperiu de articole vestimentare pentru necuvântătoare, a confecţionat ţinute care le imită perfect pe cele ale vedetelor care au defilat pe covorul roşu la ediţia a 88-a a decernării premiilor Academiei Americane de Film.

24-foto9-45-50.jpg

Ada Nieves (54 de ani)

A îmbrăcat-o pe căţeluşa ei Chihuahua cu fiecare dintre rochiile în miniatură, şi a fotografiat-o. Pozele au făcut rapid înconjurul lumii şi comenzile Adei Nieves s-au înmulţit atât de mult, încât abia le mai face faţă. Vanilla a înţeles că poartă ţinute cu pretenţii şi a defilat ca o divă cu fiecare dintre acestea. Cel mai bine s-a simţit în costumaţia care o imita perfect pe cea purtată de Charlize Theron (44 de ani), care are o avere 130 milioane de dolari. Actriţa a fost îmbrăcată atunci într-o rochie Dior Haute Couture, pe care Ada Nieves a reprodus-o perfect. 

24-foto6-45-50-profimedia-0275702530.jpg

Cate Blanchett (50 de ani) într-o superbă rochie Armani. Rochia bleu arată la fel de şic precum cea îmbrăcată de Cate Blanchett
Foto: profimedia

Cel mai bine îmbrăcată la ediţia din 2016 a premiilor Oscar a fost desemnată actriţa Cate Blanchett (50 de ani), care are o avere de 85 de milioane de dolari. Aşa că stăpâna Vanillei nu avea cum să nu facă o costumaţie similară cu ţinuta Armani Privé purtată de aceasta la marele eveniment. Căţeluşa a fost şi ea cel mai atrasă de această rochie cu totul deosebită.

24-foto8-45-50-profimedia-0275773406.jpg

Jennifer Lawrence (28 de ani) în ţinută Dior. Rochia neagră imită întru totul ţinuta sexy a lui Jennifer Lawrence
Foto: profimedia

Însă i-a plăcut mult şi costumaţia pe care stăpâna i-a făcut-o după modelul celei purtate de actriţa Jennifer Lawrence (28 de ani), care are o avere de 130 milioane de dolari. Nieves a reprodus cu precizie şi această rochie semnată de casa Dior Couture. 

24-foto4-45-50-profimedia-0275685052.jpg

Heidi Klum (46 de ani) în rochie Marchesa. Rochia de voal mov seamănă bine cu cea purtată de Heidi Klum
Foto: profimedia

Vanilla a strălucit de asemenea într-o ţinută care o imita perfect pe cea purtată de fotomodelul Heidi Klum (46 de ani), cu averea de 120 milioane de dolari, la gala Oscar. În costumaţia care a fost creată perfect după rochia semnată de casa Marchesa, căţeluşa a zburdat cel mai mult timp. Parcă voia să imite cu adevărat un manechin de înaltă clasă, cum este frumoasa nemţoaică. 

 

 
 
Loading...