O peninsulă din Antarctica este paradisul pinguinilor. Păsările trăiesc aici în legea lor şi nu permit nimănui să le tulbure liniştea.


Îşi duc viaţa ca într-o familie, cu legi proprii, fără să le pese că temperaturile sunt atât de scăzute. Hrana este din belşug în apă, nu au decât să se zbenguie printre blocurile de gheaţă.

Lebădoiul Tyson îşi apără cu vitejie teritoriul


Tyson, o lebădă mascul cu înălţimea de 1,21 metri şi ecartamentul aripilor de 2,42 metri, este spaima Canalului Grand Union din Bugbrooke, Northamptonshire, Marea Britanie. A fost numit astfel după boxerul Mike Tyson. Răstoarnă oricine barcă sau caiac care îşi face apariţia pe apă.

Elefanţii roz


Elefanţii roz sunt marea atracţie a unei grădini zoologice din Burma. Cel mai mult le place să se bălăcească în apă şi să se răsfeţe la soare. În ţările budiste, elefanţii roz sunt foarte preţuiţi, fiindcă se crede că aduc noroc.

Motanul pus la dietă


Maverick este un motan de rasă de aproape 10 kilograme din Londra, Marea Britanie. El a fost recent pus la dietă de medicii veterinari, fiindcă altfel riscă să moară. Stăpânii se plâng că face urât, dacă nu îi dau mâncare. Nu mai ştiu ce metode să găsească pentru a-l face să nu mai ceară tot timpul hrană.

Harry, hipopotamul


Harry este un pui de hipopotam adorabil, în vârstă de numai 6 zile, respins de mama sa imediat după naştere. Puiuţul de 5 kilograme a venit pe lume la Cango Wildlife Ranch din Africa de Sud şi este foarte iubitor de oameni.

În lipsa căldurii materne, se agaţă de oricine este în apropiere, căutând mângâiere cu disperare. Harry bea 125 de mililitri de lapte la fiecare 3 ore.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: