Tu nu consideri că discriminezi aceste animale când alegi să-ţi împarţi casa  cu un câine, o pisică sau cel mult un hamster? Nici noi…


Nu prea îţi poţi imagina că aceste arătări sunt înzestrate cu suflete. Doar când le priveşti, spui că nu poate exista ceva bun în inima lor.

Ei bine, săracele nu au nici o vină că s-au născut aşa de urâte, dar sluţenia lor compensează cu faptul că sunt ascultătoare, iubitoare şi foarte inteligente.

Pisica din rasa Don Sphynx, aflată în mod evident într-o dispoziţie nu tocmai bună, a reuşit să-i bage în sperieţi pe vizitatorii expoziţiei de feline din Bishkek, Kârgâstan, scrie „The Daily Mail".

La expoziţia organizată în acest weekend în captala Kârgâstanului au participat peste 100 de feline.

Vedeta a fost, însă, un exemplar din rasa Don Sphynx, care a atras toate privirile cu aspectul său fioros.

În ciuda aspectului lor de Gremlin, pisicile din rasa Don Sphynx sunt afectuoase, sociabile şi foarte inteligente.

Ham, ham, zici că sunt un şobolan!

CLIIMA20120324_0033_1.jpg

Ham, ham, zici că sunt un şobolan!

Yoda, patrupedul care a câştigat anul trecut titlul pentru "Cel mai urât câine din lume", a murit, din păcate, la vârsta de 15 ani.

Animalul, o corcitură între Chinese Crested şi Chihuahua, cântărea numai 0.8 kilograme.

În urmă cu câţiva ani, Yoda a fost salvată de pe stradă de o femeie care l-a confundat la început cu un şobolan.

Aceasta i-a pus numele după un personaj din filmul "Star Wars".

Anul trecut, patrupedul a devenit celebru în toată lumea după ce a fost înscris de stăpâna lui la concursul celor mai urâte exemplare canine şi a obţinut premiul întâi, fiind premiat cu un trofeu de 15 mai mare decât el.

Pui de furnicar pitic, urât şi neajutorat

CLIIMA20120324_0034_1.jpg

Pui de furnicar pitic, urât şi neajutorat

Un pui de furnicar, născut la Grădina Zoologică din Detroit a fost votat de sute de mii de utilizatori de Internet din întreaga lume drept cel mai urât animal pe care l-au văzut.

Fotografia acestuia este una dintre cele mai trimise imagini prin e-mail, fiind prezenta şi în numeroase publicaţii din lume. 

Poţi ţine maimuţica-n plamă

CLIIMA20120324_0035_1.jpg

Poţi ţine maimuţica-n plamă

Administratorii unei grădini zoologice din statul american Idaho au anunţat venirea pe lume a unei maimuţe tamarin.

Maimuţica este atât de mică, încat încape cu uşurinţă într-o palmă de om. Deşi e foarte fragilă, are deja gusturi alimentare bine definite.

Maimuţele din această specie sud-americană, pe cale de dispariţie, nu se nasc cu instinct matern, ci învaţă să aibă grijă de pui de la alte femele din grup.

Însă mama puiului din Idaho a trăit izolată şi nu a avut de unde învăţa. Aşa că de puiul urâţel trebuie să aibă grijă permanentă îngrijitorii de la zoo.

Liliacul Griffin, un animal cu adevărat oribil

CLIIMA20120324_0036_1.jpg

Liliacul Griffin, un animal cu adevărat oribil

Cercetătorii americani au descoperit o nouă specie de liliac cu un aspect grotesc, catalogat drept cel mai urât animal din lume, din cauza straturilor de piele de pe bot.

Aceste straturi folosesesc la ecolocaţie - modul în care liliecii de se plasează, orientându-se prin unde sonore.

Noua specie a primit denumirea de liliacul „Griffin", de la numele lui Donald Redfield Griffin, cercetătorul care a studiat ecolocaţia.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: