Când avem un program foarte încărcat, când trebuie să rezolvăm o problemă majoră pentru destinul nostru este bine să ne amintim că, în situații similare, un ritual anume ne-a ajutat să ieșim dintr-o situație stresantă și ne-a purtat noroc.


Mai mult, în ziua respectivă nu trebuie să discutăm nici la telefon cu o persoană capricioasă din anturajul nostru, deoarece aceasta revarsă asupra noastră energii negative.

Pentru a avea o zi de succes și norocul să nu ne ocolească trebuie să respectăm unele tradiții și superstiții.

Să ieșiți cu piciorul drept când plecați din locuință

Să ieșiți cu piciorul drept când plecați din locuința voastră sau dintr-o instituție semnificativă pentru problemele voastre majore. De asemenea, să închideți ușa casei cu mâna dreaptă.

Să vă îmbrăcați cu o haină nouă sau să purtați un accesoriu nou

În același timp, să aruncați un obiect vechi din casă sau o haină nepurtată de multă vreme, deoarece aceste vechituri nu vă ajută să progresați.

Totdeauna să purtați cu voi un trifoi cu patru foi

Și în țara noastră, și în multe comunități din lume, trifoiul cu patru foi este un talisman prețios. Trifoiul cu patru foi este simbolul sănătății, faimei, sporului și bogăției. Într-o zi importantă pentru voi, nu uitați să purtați în portofel trifoiul cu patru foi, un ” magnet” al norocului. Poate fi și un mărțișor care reprezintă un trifoi cu patru foi.

Într-o zi importantă, puneți un ban în pușculiță

Într-o zi foarte importantă pentru proiectele voastre, înainte de a pleca de acasă, puneți un bănuț în pușculiță sau într-un borcan, pe care să-l păstrați în bucătărie, lângă o  pâine întreagă înfășurată într-un ștergar alb. Gestul acesta trebuie repetat timp de 21 de zile. În tradiția populară, economiile acestea vor atrage multe câștiguri suplimentare.

Să nu dormiți cu capul pe o pernă roșie

Dacă aveți o perioadă dificilă și nu mai aveți spor la bani, perna pe care dormiți nu trebuie să aibă culoarea roșie. Schimbați perna într-o zi de miercuri sau de joi, iar fața nouă de pernă să aibă culoarea verde.

Purtați în buzunarul hainei cel puțin o monedă nouă, lucioasă

Pentru a avea spor la bani și pentru a scăpa de datorii, să purtați în buzunarul hainei măcar o monedă nouă.  

Nu dați bani din casă lunea, în prima zi a lunii și de Anul Nou

Un vechi proverb românesc spune să nu dăm bani din casă lunea, în prima zi a lunii sau în ziua de Anul Nou, pentru că vom rămâne fără bani. În astfel de situații vom fi obligați să dăm bani toată săptămâna, toată luna sau, și mai rău, tot anul.

 

 
 
Loading...