În credinţa asiatică, sufletul nu se pierde niciodată şi nici nu moare ci se reîncarnează. Dacă ai făcut fapte bune, te reîncarnezi în ceva frumos sau într-o persoană deosebită. Din contră dacă ai fost o persoană invidioasă şi răutăciosaă, e posibil să te reîncarnezi într-un animal urât sau să suferi toate vieţile următoare. Află şi tu ce ai fost într-o viaţă anterioară.


Berbecul

Într-o viaţă anterioară ai fost fratele mai mic al unui rege viking sângeros. De aceea erai un timid incurabil, nesigur pe actele tale, care n-a făcut nimic pentru a-l opri pe rege de la cruzimile sale. Lecţia acestei vieţi anterioare îl face acum să echilibreze trecutul cu mult curaj, impetuozitate şi iniţiativă.

Taur

Caracterizat de voinţă, forţă, răbdare şi constanţă în această viaţă; s-ar putea ca în una din cele anterioare să fi fost curtezană în Grecia antică. Pe atunci trăia fără griji şi nevoi, doar cu dorinţa de a fi frumoasă şi plăcută pentru a trăi fără efort. De aceea, în aceasta viaţă îşi reechilibrează karma prin muncă şi răbdare.

Gemenii

Trăsătura dominantă a acestei zodii este curiozitatea. E posibil ca nativii din gemeni să fi fost judecători care au împărţit dreptate, dar şi nedreptate. Acum ei îşi echilibrează moştenirea karmică, prin spiritul său drept şi îl găseşti de cele mai multe ori de partea celor înşelaţi, nedreptăţiţi sau bătuţi de soartă.

Racul

Acest semn este un sensibil şi mare iubitor de familie, adorându-şi mama. Într-o viaţă anterioară a fost un copil care şi-a pierdut de mic familia. Povara sa karmica îl face ca în această viaţă să fie mai sensibil, dorindu-şi permanent o familie numeroasă şi foarte unită. Pentru familia lui este în stare să sacrifice orice.

Leul

Voinţa, succesul şi, mai ales, generozitatea din această viaţă vin să echilibreze o viaţă anterioară de sclav, supus unui regim plin de umilinţe şi de privaţiuni. Lecţia acestei vieţi anterioare ghidează astăzi generozitatea sa. Voinţa şi succesul sunt cele care îi permit acum să îndrepte karma din viaţa anterioară.

Fecioara

Ordinea, logica, precizia şi simţul limitelor rezonabile sunt trăsăturile principale ale fecioarei. Într-o viaţă anterioară a fost conducător de oşti sau şeful unei bande de hoţi. De aceea, acum îi este menit să servească şi să-şi ajute aproapele. Echilibrul karmic trebuie să "şteargă" dezordinea, abuzul şi lipsa de morală a celui care a fost.

Balanţa

Are un dezvoltat simţ al devotamentului şi, chiar dacă nu este absolut necesar, va găsi întotdeauna mijlocul de a se sacrifica pentru cineva. De unde vine aceasta? Dintr-o viaţă anterioară în care şi-a sacrificat familia sau prietenii pentru războaie. Legea karmica îi cere acum să şteargă păcatul din viaţa anterioară şi, de aici, capacitatea sa de sacrificiu.

Scorpionul

El nu se încrede în nimeni şi este luptătorul înnăscut care nu aşteaptă ca viitorul să-i ofere zile mai bune, ci şi le câştigă singur. Într-o viaţă anterioară a fost copilul-rob şi a dus o viaţă fără speranţă. De aici s-au născut orgoliul şi personalitatea lui extrem de puternică, ce ţine să se impună cu orice ocazie.

Săgetător

El are simţul natural al dreptăţii, detestă ipocrizia şi este dureros de sincer. Intuiţia sa este fără greş. El vine în aceasta viaţă cu o grea datorie karmica. În Evul mediu a fost un fanatic religios vânând permanent păcatele celorlalţi, gata să-i ardă pe rug pe cei care nu se supuneau legii bisericeşti. Acum îşi "spală" păcatele prin trăsăturile şi prin faptele sale bune. Este un om placut, drept şi iubitor de oameni.

CITEŞTE AICI HOROSCOPUL REÎNCARNĂRII PENTRU CAPRICORN, VĂRSĂTOR ŞI PEŞTI

 
 
Loading...