Nativii din fiecare zodie au un mod propriu de a acţiona atunci când se îndrăgostesc. Citeşte mai multe despre felul tău de a cuceri şi ce ar trebui să schimbi pentru a avea parte de succes în dragoste!


Berbec sau ascendent în Berbec (21 martie – 21 aprilie)

Nu-ţi place să planifici prea mult un prim pas, pentru simplul fapt că durează prea mult. De ce să aştepţi momentul potrivit când acela poate fi chiar acum. Abilitatea ta de a flirta este uşor de observat, mai ales că nu-ţi place să pierzi timpul cu jocuri, ci acţionezi direct. N-ar fi rău să ai totuşi o strategie, ca să nu ai un eşec.

Taur sau ascendent în Taur (22 aprilie – 21 mai)

Eşti genul de om care aşteaptă momentul şi persoana potrivită pentru a acţiona. Nu e nimic rău în asta, numai că nu este nimic distractiv să stai pe margine. Asumă-ţi riscuri şi viaţa ta va prinde culoare. Nu se ştie niciodată la ce se ajunge de la un flirt nevinovat. Iubirea se poate furişa în sufletul tău când te aştepţi mai puţin.

Gemeni sau ascendent în Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ar fi bine să te decizi mai repede dacă-l abordezi pe cel pe care ai pus ochii sau nu. Dacă eziţi prea mult, vei pierde momentul şi nu-l vei mai putea recrea. Iar dacă te hotărăşti, ai mare grijă să nu vorbeşti prea mult, din cauza nervozităţii. Încearcă să asculţi mai atent!

Rac sau ascendent în Rac (22 iunie – 22 iulie)

Poţi fi dură şi calculată, deci te pricepi să intuieşti momentul potrivit în care să acţionezi. Foloseşte-ţi calităţile ca să alegi persoana potrivită, apoi poţi să îndrăzneşti să-ţi arăţi latura sensibilă a personalităţii tale. Îţi place să câştigi de fiecare dată, aşa că de cele mai multe ori obţii ceea ce vrei într-un fel sau altul.

Leu sau ascendent în Leu (23 iulie – 22 august)

Ai un stil extraordinar de a filtra. Singura problemă este că nu alegi persoana care ţi se potriveşte. De obicei, îţi foloseşti farmecele pe prima persoană care-ţi face o impresie bună, dar care n-ar putea fi şi cea mai bună alegere pentru tine. Ai mai multă grijă la acest lucru şi vei avea parte numai de bucurii în dragoste.

VEZI AICI CONTINUAREA

Loading...