Eveniment astrologic cu o bogată semnificație, Luna Nouă care va avea loc pe 7 aprilie, va avea un impact foarte mare asupra tuturor zodiilor. Iată cum te va influența!


Berbec

Încerci să te recuperezi în urma acestor eclipse care au avut loc luna trecută? Odată cu Luna Nouă, îți vei aminti din nou cine ești și ce anume vrei să obții în viitorul apropiat. Puterile tale magnetice vor fi la un nivel maxim, mai ales că muza ta planetară, Venus, pătrunde în zodia Berbec. Astrele te îndeamnă să ai curajul să vorbești deschis cu șeful, pentru a soluționa o problemă mai veche de muncă. Cu ajutorul planetei Saturn, vei primi sprijinul ferm din partea cuiva apropiat.

Taur

În această lună, nativii născuți sub această pecete astrologică vor avea nevoie de o mică pauză. Cu toții avem nevoie de astfel de momente. Uneori, chiar dacă cunoști cât de important este să te mai și odihnești, ești implicat mult prea mult în lucrurile pe care trebuie să le faci la serviciu. Din acest motiv, ar trebui să-ți revizuiești atribuțile de la muncă. Ești gata să acorzi o mai mare atenție familiei și prietenilor?

Vezi pe clickpentrufemei.ro cum te va influenţa Luna Nouă din 7 aprilie!

 
 
Loading...

Alte articole