Descoperă ce-ți rezervă astrele în perioada 11 - 17 iulie.

BERBEC

Lăsaţi să treacă neobservate ocazii favorabile marţi. Miercuri şi joi, sunteţi indiferentă nu numai la aspectele sentimentale, ci şi la veştile pe care vi le dă un foarte bun prieten. Aveţi grijă să terminaţi intervalul cu un bilanţ financiar care să vă ferească de eventuale greşeli de investiţie!

TAUR

Veţi reuşi să strângeţi în timp util banii de care aveţi nevoie. Nimeni nu vă recunoaşte miercuri meritele de bună organizatoare pentru că nimeni nu ştie că nu faceţi nimic ce nu a fost bine şi minuţios planificat dinainte. La sfârşitul intervalului, decideţi o schimbare radicală în casă ori familie.

ZODIA NOROCOASĂ - GEMENI

Vor fi cu siguranţă mai puţin stresate, în primul rând pentru că vor avea bani suficienţi pentru a-şi achita datoriile de pe la prieteni. Mai puţin înfloritoare din punct de vedere financiar este situaţia nativelor care au copii (care se dovedesc din ce în ce mai pretenţioşi). Cele căsătorite nu prea mai suportă hachiţele partenerului de viaţă, însă celibatarele tinere pot avea aventuri ca în vise. Starea de sănătate este foarte bună, însă doar în cazul celor care nu muncesc pe brânci ori fac excese alimentare. În acest interval, pentru toate nativele, norocul apare din muncă ori chiar din partea colegilor.

Previziunile pentru celelalte zodii le găsești pe clickpentrufemei.ro.

Loading...