Prima eclipsă de Lună din 2020 a avut loc în noaptea de vineri (10 ianuarie) şi a fost vizibilă în toată ţara. Din punct de vedere al astrologilor, câteva semne zodiacale vor mai avea de tras încă o săptămână de pe urma acestui fenomen, fiind ceva mai irascibili, dar şi obosiţi fizic şi psihic. Roxana Luşneac-Cioriceanu a analizat pentru Click! care dintre nativi vor suferi în continuare de pe urma Eclipsei.


 

Maximul s-a produa la ora 22.10, când aproape tot discul Lunii s-a aflat în penumbra Pământului. A fost observată o reducere a strălucirii Lunii şi  o modificare de colorit. Fenomenul a putut fi urmărit timp de de 4 ore şi 4 minute, din toată ţara. În altă ordine de idei, Luna plină și Eclipsa de Luna de vineri vor avea efecte încă o săptămână de acum înainte asupra unor nativi care au în harta lor personală, semnul Lunii, adică al gândirii, în Rac.

"După cum știți deja, unii oameni sunt mai afectați decât ceilalți de acest fenomen astral. Efectele resimţite de zodii mai mult ca de obicei se traduc în stare de oboseală mentală, tendința de a rezolva lucruri legate de casă, nelinișe din cauza unor aspecte ale sănătății. Vor persista dureri de cap, probleme digestive sau de imunitate. va exista şi dorința de a aranja sau a finaliza ceva legat de confortul nostru personal.

roxana_lusneac.jpg

roxana lusneac cioriceanu
Roxana Luşneac Cioriceanu
Foto: arhivă personală

Acum pot ieși la iveală și lucrurile pe care ni le-am dorit de mult timp, dar până acum nu am avut curaj să le spunem, să le cumpărăm, să le aruncăm sau să le încercăm. Oricare și în orice ordinde s-ar întâmplă aceste evenimente, ele își doresc de la noi să evoluăm pe un anumit plan. Cele mai afectate semne  ar putea fi cei născuţi în Taur, Rac, Fecioară, Săgetător și Peşti, darși cei care au semnul lunii în Rac sau în casele principale de pe harta lor personală", a explicat pentru Click astrologul vedic Roxana Luşneac-Cioriceanu. 

Tot acest disconfort fiic şi psihic va dispărea la finele săptîmânii care urmează, aşadar nu trebuie decât să vă înarmaţi cu puţină răbdare. Este sfatul astrologului. 

"Luna reprezintă gândirea, emoțiile noastre, cum trăim și simțim la nivel interior lucrurile din viața noastră. Ea influențează apa de pe Pământ/flux-reflux-, iar noi că oameni suntem în procent de 70 la sută apă. Acest lucru face ca inevitabil să fim influențați direct de acest fenomen, fie că ne dăm seama, sau alegem să ignorăm", a punctat astrologul pentru Click!

Loading...