Cele mai mici detalii contează, dacă vrei să îţi meargă bine tot anul, în 2021. De aceea, astrologii americani au realizat, în premieră, stilurile decorative ale pomului de Crăciun, în funcţie de fiecare zodie în parte. Leul, de exemplu, doreşte să fie neapărat cu mult aur. Iată cum să decoraţi bradul în conformitate cu semnul vostru astral.


Berbec (21.03 - 19.04)

Îndrăzneţ şi ambiţios, Berbecul este cel mai iubăreţ semn zodiacal. De aceea el va decora bradul în stilul coafurii ”ombre”: sus globurile deschise la culoare, la jumătate un pic mai închise şi în partea de jos cele mai întunecate nuanţe.

Taur (20.04 - 20.05)

Semnul Taurului presupune simplitate şi apropiere faţă de natură. Bradul nativilor din taur va fi plin de creaturi ale pădurii: reni, căprioare, iepuraşi etc.

Gemeni (21.05 - 20.06)

Gemenii sunt un semn al oamenilor ocupaţi, implicaţi şi cu un simţ artistic extrem de îndrăzneţ. Bradul nativilor din Gemeni este multicolorat, pestriţ şi aparent haotic.

Rac (21.06 - 22.07)

Racii sunt firi conservatoare, sensibile, care văd în fiecare sărbătoare un bun prilej de a depăna amintiri. De aceea, bradul lor va fi împodobit în stil învechit, cu globurile din copilărie.

Leu (23.07 - 22.08)

Leii sunt un semn de foc şi emană energie. Ar suferi imens dacă ar sta lângă un brad care nu le inspiră căldură. De aceea, bradul lor trebuie să fie plin de auriu, bronz şi luminiţe.

Fecioara (23.08 - 22.09)

Fecioarele sunt firi artistice şi bradul lor trebuie să conţină nuanţe galbene neutre, alb mat şi globurile să fie inspirate din viaţa la ţară. Fecioarele ţin minte perfect unde au pus fiecare glob!

Balanţă (23.09 - 22.10)

Balanţele sunt campionii echilibrului şi al armoniei. De aceea ei vor opta întotdeauna pentru un brad împodobit în stil minimalist, nici prea încărcat, nici prea golaş.

Scorpion (23.10 - 21.11)

Scorpionii au o personalitate extrem de puternică, sunt încăpăţânaţi şi doresc stabilitate. De aceea, bradul lor va fi împodobit în nuanţe metalice albe, cu fulgi de zăpadă uriaşi, cu beteală şi zăpadă artificială.

Săgetător (22.11 - 21.12)

Săgetătorii sunt exploratori şi aventurieri prin definiţie, de aceea bradul lor trebuie să inspire călătorie. Bradul lor va semăna cu bradul lui Moş Crăciun, pentru că le face mintea să zboare în Laponia.

Capricorn (22.12 - 19.01)

Nativii din Capricorn sunt navigatori neîntrecuţi. Vor opta cu siguranţă pentru un brad slăbuţ, răruţ şi cât mai simplu. Ei nu au nevoie să epateze cu zorzoane, le-ar fi suficientă şi o ghirlandă pentru a umple tot bradul.

Vărsător (20.02 - 18.02)

Vărsătorii sunt înnebuniţi după sezonul cald. De aceea bradul lor va fi o oază de vară cu decoraţiuni ce amintesc mai mult de litoral, de plajă. 

Peşti (19.02 - 20.03)

Peştii sunt firi delicate, care amestecă realitatea cu imaginaţia. Bradul lor va fi un tărâm al bomboanelor şi al copilăriei în care evadează ori de câte ori simt că prezentul îi trădează.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: